reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Domi to intensive weekend się zapowiada :-) i ile latek ma siostrzenica ?

Marzycielka ja raczej takich odwiedzin unikam hehe

Ale się ubawiłam z tych rad dla facetów:-D:-D:-D,
wyśle mojemu meilem bo inaczej pewnie nie będzie chciał przeczytać;-).
Co do imion to my jeszcze nie wiemy, jak będę znała płeć to się tym zajmę:tak:,
ale faktycznie niektóre z listy "fibi" są odjechane na maxa np. Thorgal...
Wcześniej dla synka chciałam Witek, ale w końcu kompromisowo został Wojtek:happy:,
a teraz to kompletnie nie wiem.

Dziewczyny zdrówka i udanego weekendu!

Hej ;) coś nam wena uciekła chyba, bo już tak nie produkujemy :D

Jak minął dzionek? Ja sie odważyłam na spacer heh potem była siesta a teraz nie mam siły sie ogarnąć, najchętniej dalej bym spała :/

Nam u teściowej na obiadku o odwiedzinach, książek sobie do czytania przywiozłam i zaczynam planować zmiany w mieszkaniu, wymiana mebli, malowanie ścian. Pierwszy krok poczyniony fototapeta zakupiona :-)

Cześć Lasencje,

my wróciliśmy jednak dziś żeby jeszcze na spokojnie jutro razem pobyć w domu.

Jeśli chodzi o moje niemiłosierne pawie, to chyba zaczyna być lepiej :) choć nie chcę zachwalać, ale od kilku dni żyję jak człowiek :)

Wczoraj się trochę zdenerwowałam a raczej zasmuciłam i dostałam okropnych bóli brzucha. Wystraszyłam się okropnie, mam nadzieję, że dzidziusiowi nic nie zrobiłam, ale naprawdę trudno mi było się ogarnąć.

Czy któraś może mnie oświecić do kiedy mam brać kwas foliowy? Jutro zaczynam 14tc, na wizycie nie zapytałam pani doktor. Mogę go jeszcze brać? Wizytę mam za dwa tygodnie. Wiem, że jeśli nie ma reguły to po prostu zadzwonię do mojej pani i się dowiem :)

Ja popołudnie przetańczyłam z małą potem córcia z tatą w domino grała a ja trochę poleżałam bo się dziś trochę narobiłam i od razu na kręgosłupie to odczułam,jeszcze na kolację pizzy mi się zachciało robić :eek:
Iza super że mogłaś troszkę się ruszyć i wyjść z 4 ścian :tak:
marzycielka co ty gniazdo zaczynasz wić ??:-)
Margo oby już teraz tylko lepiej było,ja nie doradzę ci co z tym kwasem foliowym bo ja też zapomniałam zapytać i też nadal biorę :eek:
Miłej nocki dziewczyny!

U mnie niezmiennie pozostaje Jaś - jak mężuś nie zapisze tego w USC to chyba umrę ;) Mówi, że wg statystyk się nie godzi na imię, ale ja nie nie przyjmuję tego do wiadomosci. Ma być Jan i koneic. Nie mam pomysłu na dziewczynkę - pozostawię wymyślanie mężowi , ja będę tylko dawała uwagi :)

instrukcja dla mężczyzn - SUPER :)

reklama
Do góry