zaczarowana79
3*mama :-)
All me śliczna, dorodna dzidzia. A co byś chciała chłopca czy dziewuszkę? Ja już sobie kilka drobiazgów dla maluszka kupiłam w ramach osłody oczekiwania:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczarowana, Toska :-)
A ja dziś mam fazę na porządki, mam za sobą już parę szaf uprzątniętych. Mąż pojechał ustalać z dziadkiem szczegóły remontu, więc trzymajcie mocno kciuki, żeby poszło po naszej myśli.
Ja mam teraz okres na czytanie więc będę poszukiwać biblioteki, a i wybrałam szkołę rodzenia :-) i zaczynam już poszukiwać imion dla malucha zaczęłam od męskich bo marzy nam się synek.
Ja już nadrobiłam wszelkie seriale/filmy/książki, chętnie bym coś poczytała, więc może coś polecicie?
to :-)
Dziewczyny ale mnie korci aby coś kupić dla Malueństwa ...już nie mogę się doczekać :-)
W piątek byłam na usg genetycznym :-)
Maluszek zdrowy....ma 67 mm i w piątek zaczął się 13 tydz po usg.
Usg miałam robione przez brzuch...pani dokor nie zdradziła najwiekszej niespodzianki ;-)
Ja jestem w trakcie ( na ostatniej częście) trylogii - Jeździec Miedziany. 2 cz tatiana i Aleksander i 3 cz. Ogród letni - POLECAM.![]()