reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ten artukuł o testach mnie rozwalił...:-) Jęczmień, cebula, króliczki... ło matko!:-)
Franek, spokojnie pewnie ostatnia nie będziesz , jedne przenoszą z dwa tygodnie, drugie urodzą dwa tygodnie wcześniej i sporo się tu pewnie wymiesza... Ale gdyby co, to obiecuję, że do samego twojego porodu zostaję tu z tobą, nie będziesz pisać sama...

Łączę się w bólu z wszystkimi z bólem głowy... Mnie też od dwóch dni boli...jakaś przeziębiona jestem...trzeba sobie herbatkę z malinami zrobić..:-)
Marzycielka, fajnie że Ci gratulowali... mnie to się pytają "gratulować?", na zasadzie że jak trzecie to przecież już patologia:-) i pewnie trzecie to oddam do adopcji, bo to nie wypada....:-)Miłej niedzieli dziewczynki.

reklama
mnie to się pytają "gratulować?", na zasadzie że jak trzecie to przecież już patologia:-) i pewnie trzecie to oddam do adopcji, bo to nie wypada....:-)

:-D:-D:-D piekne :-D

Ja dzis mam na obiedzie Teściową i szwagrów. Zrobię im dobre, nadziewane naleśniki z serem białym i mandarynkami :)
Ale wczesniej dużo roboty, bo się tydzien temu wprowadziliśmy i nie do końca wszystko rozpakowane, o posprzątaniu nie wspominając...

pytają "gratulować?", na zasadzie że jak trzecie to przecież już patologia
biggrin.gif
i pewnie trzecie to oddam do adopcji, bo to nie wypada
OBoże, to w jakich kategoriach mieści się czwarte dziecko ;-)??

... mnie to się pytają "gratulować?", na zasadzie że jak trzecie to przecież już patologia:-) i pewnie trzecie to oddam do adopcji, bo to nie wypada....:-)

U mnie jest podobnie:-D
nawet dziadkowie nie przyjeli tej wiadomości z takim entuzjazmem jak o pierwszej i Drugiej ciąży. Ale my z mężem jedynacy, więc dla dziadków dwójka dzieci to już dużo:-D

Zaczarowana, Toska :-)
A ja dziś mam fazę na porządki, mam za sobą już parę szaf uprzątniętych. Mąż pojechał ustalać z dziadkiem szczegóły remontu, więc trzymajcie mocno kciuki, żeby poszło po naszej myśli.
Ja mam teraz okres na czytanie więc będę poszukiwać biblioteki, a i wybrałam szkołę rodzenia :-) i zaczynam już poszukiwać imion dla malucha zaczęłam od męskich bo marzy nam się synek.

My w sumie znajomym jeszcze nie rozpowiadaliśmy :-p Wiedzą tylko ci najbliżsi (tzn. dwie moje przyjaciółki i przyjaciel Małża). A nasi rodzice się mega cieszą oczywiście, bo to pierwszy wnuk/wnuczka, ale K. babcia ma już piątkę prawnucząt i też wielkiego entuzjazmu nie było :-D

Ja już nadrobiłam wszelkie seriale/filmy/książki, chętnie bym coś poczytała, więc może coś polecicie? :rofl2:

Marzycielka powodzenia w poszukiwaniach :-) My też jesteśmy na tym etapie i ciągle się spieramy o to :-)

Dziewczyny, gdzie się podziałyście?:-)Forum nam zamarło.... Ja jutro do pracy a potomstwo do szkoły po feriach. Sama nie wiem jak wstaną, bo teraz szaleli do 22, a wstawali o 10 rano. Jutro będzie meksyk rano:szok: a tak miałam łazienkę dla siebie...

Dziewczyny ale mnie korci aby coś kupić dla Malueństwa ...już nie mogę się doczekać :-)
W piątek byłam na usg genetycznym :-)
Maluszek zdrowy....ma 67 mm i w piątek zaczął się 13 tydz po usg.
Usg miałam robione przez brzuch...pani dokor nie zdradziła najwiekszej niespodzianki ;-)

Załączniki

• DSC_0040.jpg
    DSC_0040.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry