reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
IzaV dobrze, że krwiak się goi. Wczoraj się zastanawiałam w jakim jest stanie a dziś dobre wieści :)

Izka87 ja z zatokami też mam problem, jestem cała zawalona :D fenomenem jest to, że raczej siedzę w domu więc nie wiem gdzie mnie to okropieństwo dopadło ;)

Jeju, za godzinę muszę wyjść z domu :baffled: chyba z całą armią reklamówek w torebce i jeszcze na wszelki wstawię wiadro do auta :baffled: zapowiadają się udane i smaczne urodziny szwagra :baffled:

Patrzę na Wasz wiek ciąży i sobie myślę, że Wy już wszystkie tak do przodu jesteście, po czym uświadamiam sobie, że mi się jutro 13 tydzień już zaczyna...

Hej dziewczynki, znów mnie trochę nie było, ponad 30 stron do nadrobienia, ale dałam radę :-)

Gratuluję dziewczynom po udanych wizytach oraz tym, które już mają II trymestr :-)

Ja też bym już chciała, bo mdłości nie odpuściły mnie nic a nic, całe szczęście że z wymiotami trochę lepiej (chociaż wciąż są). Ostatnie dni to miałam jakąś chandrę i doła przez to, praktycznie nie wychodziłam z łóżka i na nic nie miałam ochoty. Już trochę minął ten zły humor :-D W poniedziałek jadę do mamy, bo tato i K. będą remontować łazienkę, więc mnie wygonili na tydzień, żebym nie wdychała żadnych zapachów... Mam nadzieję, że przeżyję jakoś podróż pociągiem, w sumie to tylko 2h, pociąg bezpośredni, oby obyło się bez sensacji :-D Margo łącze się z Tobą w bólu hihi!

Margo
Gratulacje wizyty :) lada moment przekroczy 6cm :)

I nie martw się, ja mam dopiero 12tc :) więc jeszcze tydzień za Tobą, a za niektórymi dziewczynami tu na forum to 3-4 tyg różnicy :)

Margo gratuluje wizyty:-)

Co do mojego bolu glowy, na szczescie przeszlo, ale dopiero niedawno.
Poza tym bylam dzis na zakupach i kupilam spodnie ciazowe (sa cudne). W ogole przymierzalam w kilku sklepach i juz bylam tka zrezygnowana, bo nic mi nie pasowalo, wszystkie te spodnie taka szeroka nogawke mialy, no i jeszcze cena:no: Jako ostatni sklep byl C&A, wzielam kilka par z dzialu ubran dla przyszlych mam i do przymierzalni i znowu nic, a jak juz wychodzilismy ze sklepu, to po drodze, w dziale przecenionym wisialo kilka par ciazowych i znalazlam sliczne jeansy rurki i jeszcze za polowe ceny.:-)

Hej dziewczyny.Nie pisałam wczoraj bo od rana zabiegany dzień a popołudniu pojechaliśmy z małą na stok i wróciliśmy po 21 i wszyscy padliśmy spać.
Margo ja jestem najdalej bo termin na 30,też mi się zdaje że wszystkie dziewczyny dużo do przodu są,ale to dlatego że więcej dziewczyn ma na początek sierpnia.U mnie się 12 tydzień zaczął,chciałabym żeby już conajmniej 20 był :tak: żeby czuć maluszka i wiedzieć kto tam siedzi
IzaV gratuluje wejścia w 2 trymestr teraz to już z górki :-) A kiedy masz wizytę?Mam nadzieję że krwiaczek się zmniejsza,siusiak napewno go przegonił bo mu miejsce zajmował :-D,a odnośnie testó ciążowych to najlepszy był cebulowy :szok:
panna.migotka to sobie odpoczniesz u mamy :tak:
chrobek ja też cierpię na bóle głowy,ale doszłam do wniosku że to zatoki bo głównie boli w okolicach oczu nosa i to głównie koście bolą i jak schylam głowę w dół,najgorsze jest to że nie mam kataru czyli wszystko tam siedzi.

Iza.V ha ha ha :-) i Gratuluje II trymestru.
My wczoraj byliśmy u znajomych i nasłuchaliśmy się gratulacji, także było nam strasznie miło :-)

Cześć Laseczki

Bardzo długo mnie nie było, padł mi modem i nie miałam dostępu do netu przez 1,5tyg :-( Mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście.!!! Postaram się nadrobić wszystkie posty i już będę z Wami na bieżąco.
Przy okazji chciałam się pochwalić, byłam w środę na USG genetycznym i moja dzidzia ma 13 tygodni :rofl2: Jeszcze nie znam płci ale mam przeczucie, że będzie to dziewczynka. Następne USG za 8 tygodni a już nie mogę się doczekać. Dzidzia była strasznie ruchliwa machała rączkami i nóżkami - niesamowite przeżycie.

reklama
Dzień dobry, cisza tutaj taka...
u mnie dzisiaj (dla odmiany) pada śnieg :-) to już chyba szósty dzień bez przerwy. Mój plan na dzisiaj to przytargać kilka książek do łóżka nie wychodzić z niego cały dzień :tak:chociaż i tak pewnie nie wytrzymam. Mój mąż odpowiada dzisiaj za śniadanie, obiad i kolacje.
Marzycielka, rzeczywiście gratulacje od znajomych to naprawdę miłe uczucie, ja powoli zaczynam mówić większej liczbie osób i reakcje niektórych z nich są poprostu przemiłe :-)

Madziula super że z dzidzią dobrze.
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Do góry