reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
A ja dzisiaj kończę 12 tydzień i zero na plusie:szok: niezły wynik, zazwyczaj było +2-3 kg. Jednak opieka nad słodaskami to najlepszy fitness :-D
Ja na zwolnienie iść nie mogę bo prowadzę swoją firmę, ma to swoje plusy i minusy, ale nie narzekam:-) cwietka my chyba z podobnej branży:tak:
Mdli mnie strasznie, na szczęście nie muszę gotować bo młodzież zażyczyła sobie sushi na obiad. Jeszcze tylko jutro i od poniedziałku panowie do przedszkola:-D yupiiiiii:rofl:

Iza niee ! Chodziło mi że to napewno przez to że musiałas leżeć. Zaczniesz się ruszać to wolniej będziesz tyć :-)

Iza V- ja mam 176 cm (wielkolud:eek:) i ważę teraz 72 kg. Też w cycki poszło:-) także u mnie może dojść do 90 kg:-D:-D

fibi no to ja aż od ciebie centymetr niższa i teraz mam już 74 i wielki brzuchol, ale nogi też fest przytyły tylko tak jak u Izy raczej z leżenia.. bo ja to rower 20km codziennie w weekend po górach się szlajałam a teraz nic nie mogę tylko leżeć :sad::sad::sad:

:-D:-D:-D
Napewno poszło tylko w cycki i brzuch;-):-)

hehehe uff :D bo juz kapcia zdjelam :wink:

tak w ogole w listopadzie jeszcze przed popelnieniem ciazy i mcdonaldem, to ja 54kg wazylam :D ale coz, przy kolejnej ciazy bede sie lepiej pilnowac i nie dam sie wrobic w krwiaki i lezenie plackiem
tyjcie dziewczyny tyjcie, co bym potem sama nie nie walczyla z nadwaga, w kupie bedzie razniej hehe :cool2:

reklama
Ja niziutka - 152,5 cm. aktualna waga 42-43 kg - zalezy o jakiej porze. CHociaż zmartwiłam się u rodziców w weekend , bo waga wskazywała 41 :szok: i moja Mama mówiła, że na pewno dobrze waży. W poniedziałek mam wizytę u ginekologa, więc zobaczymy. Brzuszek powooooli mi się zaokrągla ale tylko wieczorkiem.

Do góry