reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

ktr
Nikt tu nikogo nie będzie lał po głowie :) Każdy ma inną sytuację w domu czy w pracy i nie da się tego 1:1 porównać. Jeśli możesz, a szefowi to na rękę to czemu nie, korzystaj :)

reklama
Maciejka i w poprzedniej ciąży miałaś dziewczynkę czy chłopca? Ponoć słodkie to na dziewczynkę, a ostre i słone na chłopaka :) Sprawdziło się?? :)

Witam sliczne mamusie ;)
O mamo ^^ ja chce dziś sama paczki zrobić bo u nas nie ma takich wynalazków (biedna Francja nie wie co traci) będzie bez marmolady, ale za to duuuuuzo lukru :D ja już 63,3kg waze...czyli 5kg do przodu, choć teraz cała winę zwalam na ciagle lezenie i brak ruchu ^^ bo już nie jem McDonalda codziennie hehe eh ...coś czuje ze w tej ciazy to ja do 80kg odbije jak tak dalej pójdzie

575482_442463702492508_1262251220_n.jpg

Ostatnia edycja:
Pandorka -jak usmażę i nie spalę, to poślę;-)

Ja na etacie nigdy nie pracowałam, no poza jakimś epizodzikiem w wakacje w sklepie. Chyba bym nie potrafiła:-D
A zajęcia sobie powoli "wyciszam", bo nie ma możliwości zastępstwa w mojej sytuacji, a nie chciałam ryzykowac i brać kursów,które bym potem w połowie semestru musiała odwoływać. Póki co mam mało pracy zajęciowej, ale pomagam mężowi w jego "działce". No i niestety z tej okazji, że jestem bardziej wolna, przejęłam więcej obowiązków domowych, ku mojej niewymownej radości :dry:

Iza V- a ile masz wzrostu?

Cwietka - ja też już dawno przejęłam prawie wszystkie obowiązki domowe. pracuję po prostu o wiele mniej niż mój mąż:dry: kiedyś zażyczę sobie gosposie:dry:

Ostatnia edycja:
Saguaro Synek synek :) jak widać to tylko zabobon z tym słodkim i kwaśnym

Iza na pewno. U mnie narazie 1,5 kg do przodu :-)

cwietka- trzymam Cię za słowo bo jak nie to czekają mnie biedronkowe- całkiem dobre ale do swojskich się nie umywają:-D

ja też na l4 od początku stycznia, powinnam iść od razu ale nie mogłam ze względu na sytuację w pracy...

reklama
165cm :) pocieszam sie ze mi w cyce poszlo 1.5kg i w brzuch z 1.5kg ale udka i biceps tez sie zaokraglily, no i wreszcie tylek mam ^^ ale to juz jest taki limit- chcialabym zeby teraz wszystko mi tylko w brzucho szlo bo zaraz bede wygladac "nieladnie"... +5kg a tu dopiero koniec 1trym :baffled:

https://www.facebook.com/MotherPowerPL smieszna stronka jak komus sie nudzi

Do góry