reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Vinverde to żeś zaszalała z tą muzyką ;) Poczułam się przez chwilę jakbym w pracy była ;) Miło, bo nie byłam w niej już ponad miesiąc :szok: więc klimacik mi zrobiłaś ;)

reklama
Cwietka - gratuluje udanej wizyty!
Moglabym tez prosic o zaproszenie na bb? Tez wolalabym zostac tu niz na fb :-)

IzaV
Nie będę z Tobą rozmawiać na poziomie, jak to napisałaś 'spermy w kebabie'... to nie mój poziom.
Jako osoba techniczna mogłabym się na kilka stron rozpisać o wykorzystywaniu plików cookie, pamięci lokalnej, lokalizatorów, skanerów treści itd, ale to chyba nie o to tutaj chodzi.
Z uzasadnionych powodów nie pałam zapałem do fb, mimo, że wiem, że jest grupa ludzi od niego uzależnionych i niewyobrażających sobie życie poza nim. Przykro mi, to nie ja.
Zawsze będą tacy, co chcą inaczej lub gdzie indziej robić to samo... Ja wolę tu i na tym forum.

Nie rozumiem po co to całe zamieszanie:sorry2:
Przecież tutaj jest fajnie, po co komplikowac?
My na czerwcówkach 2007 zrobiłyśmy ten błąd, że "przkombinowałyśmy", najpierw przenosząc się na inne forum, potem tworząc swoje a potem jakoś się to rozeszło .... Niby teraz mamy właśnie taką zamkniętą grupę na FB, ale to ńie to samo, trudno się tam połapać. Poza tym BB ma swój klimat:sorry2:

To tylko moje zdanie. Ja chętnie zostanę tutaj. Już kiedyś wspominałem, że mam sentyment do BB.

toska
Ja też mam sentyment do tego forum :) Tu zaczynałam w 'staraczki po raz pierwszy' zgłębiając tajniki starań o upragnionego dzidziusia :) No i się udało :)

Cześć dziewczynki. Jestem, czasem podczytuję, ale ledwo mam czas taczki załadować, co ma swoje plusy, bo czas szybko leci. :-):-)Gratuluję wszystkich wizyt.:-) Dzięki za zaproszenie na bb, skorzystam i zostanę tylko przy tym. Może i nie istnieję bez konta na fb, ale mi akurat brak takiego istnienia wogóle nie przeszkadza:-):-)Iza V, całuski za pamięć;-), Cwietka, słońce, dzięki za odwagę bycia moderatorem .:cool2: Pozdrawiam Was wszystkie brzuchatki, może w weekend znajdę więcwj czasu ....:dry:

ojej vinverde nie chcialam nikogo urazic, ale mam wrazenie poprostu ze te historie ze sprzedaza zdjec danych osobistych sa tak rozdmuchane jak te o znalezieniu sladow spermy w kebabie- slyszalam o tym bedac w LO 10 lat temu i ostatnio dotarly do francji i po calym osiedlu ludzie szeptali, a mi sie tylko smialac chcialo

takze nie bierz tego do siebie bo to byl tylko taki "roboczy" przyklad, z reszta juz sie troche przywzyczailam pisac dosadnie bo troche sie tu czuje jak w knajpie z kumpelami ^^

z reszta jest duzo nawet bardzo duzo ludzi ktorzy maja podobna opinie nt fb i internetu, tylko ja poprostu uwazam ze jest to troche wyolbrzymione, ale oczywiscie kazdy ma prawo robic co chce i miec wlasne opinie- przecież nikogo nie oceniam :)

co do fb to mysle ze zostanie ono poprostu dla dziewczyn ktore chca sie ujawnic na fb i sie dodac ot tak- to nie bedzie jakies forum, bo w koncu udalo sie utworzyc grupe zamknieta tutaj - fb jako tako mialo byc opcja jak sie nie uda zalozyc grupy na BB

oh zaczarowana :))) dajesz rade w pracy???

Ostatnia edycja:
No i się zaczęło :p dobra, żartuję ;)

Zaczarowana martwiłam się dziś o Ciebie! Serio ;) i o Loleczce też myślę co u niej?! Może coś napisze do nas przy porannej kawusi?

Dziewczyny, lecę spać.
Dobranocka Mamusie!

reklama
racja gdzies nam ucieklo klika mamus
wiem ze MGD odeszla z forum na razie nie wyrabia, bo jej mala zabkuje etc
a Loleczka, Rudaa, zenia.mi, multimama2, All-me, panna.migotka, NabAwe, kiciabp, Kasia_B , Franek cos przycichla i shisha cos cicho sza dzisiaj :D dodane sa chociaz do grupy?

Do góry