reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ja pewnie tez przez ten miesiąc bede rzadziej tu zagladac, znaczy pisac, bo czytac Was staram sie na bieżąco, a zazwyczaj na forum wchodze tylko w pracy. Po pracy jestem tak wykonczona, ze nie chce mi sie w domu siedziec przy kompie, tylko od razu ide spac, dzis jest wyjatek bo mialam wolne. Natomiast od marca ide na zwolnienie, bede bardziej wypoczeta, wiec i "smarowac" bede wiecej.

reklama
ale to juz bylyby wszytkie udzielajace sie mamusie, bo reszty z listy wogole nie kojarzę :)
jak tam jedzonko tajskie ^^ ?

bosz jest juz po 23 a ja WOGOLE nie jestem zmeczona( z reszta od czegon od lezenia i pisania na forum hehe) ostatnio udalo mi sie zasnac ok 4-5rano a i tak budze sie ok 11 eh...ciezki moj los :-)

Dobra, mykam spać. Jakby się coś dziwnego działo z zamkniętym, to znaczy, że testuję do czego służą poszczególne narzędzia i broję ;-) Meldujcie tutaj, gdyby coś było nie tak.

Dzień dobry!

Znowu dopadła mnie bezsenność, a już kilka dni mogłam spać prawie normalnie. Słuch mi się jakoś wyostrzył i chyba muszę wyeksmitować męża do drugiej sypialni bo nie daję rady z jego chrapaniem, dodatkowo idę zrobić awanturę panu, który już od godziny szaleje pługiem po chodnikach i ulicy pod domem.

AleksandraMaria, widze, ze meczy nas ten sam problem. Ja tez mam meza z gatunku chrapiacego cala noc. Ja kupilam sobie takie piankowe nauszniki na uszy i teraz spie jak zabita. Choc spanie z nimi nie jest komfortowe, ale lepsze to niz chec zabicia wlasnego meza..

Milego dnia dziewczyny! Znajac siebie ja przeleze caly dzien w lozku..:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeszcze ja, poproszę :))

Może dużo nie piszę ale za to czytam wszystko :-D

A zaraz idę ukrócić mojemu prosiakowi rozum obcinając włosy i to drastycznie :-D:-D

hello :-)

wpadłam Wam życzyć miłego dzionka ;-) mam nadzieję, ze przez to, że jest grupa zamknięta, ten wątek nie padnie :tak:
wybaczcie mi, ze mniej piszę ostatnio, ale nie jestem już na l4, więc cięzko znaleźć czas na cokolwiek po powrocie do pracy :baffled:

dziewczynki, będące na podobnym etapie, co ja-jak się czujecie? macie jakieś objawy? bo mi w zasadzie wszystkie minęły i się stresuję

Witajcie ciężaróweczki sierpniowe :)
Jak się czujecie? Ja właśnie zaczęłam 14TC. Czuję się dobrze, chociaż ciągle bym spała.

Pozdrawiam! :)

reklama
Jestem jestem i ja.Wczoraj po imprezce już siły nie miałam zajrzeć.Widziałam że był temat grupy zamkniętej jestem jak najbardziej za cwietka dzięki za zaproszenie :tak: jeśli chodzi o fb to ja sceptycznie do tego podchodzę mimo że używam go codziennie to staram się jak najmniej tam zamieszczać rzeczy prywatnych,ale do grupy dołączyłam i będe czytać :tak:
Ja dziś mam wizyte o 18.40 chyba jajko zniosę do tej godziny,także babeczki moje trzymać kciuki:tak:
Wogóle powiem Wam dziewczynki że zżyłam się z Wami :tak: i pierwsze codziennie co robię jak rano wstaje to zaglądam na bb czy wszystko ok a potem jak mam chwilkę to pisze.
Ja właśnie zjadłam pysznego rogalika z krówką :-)U nas dziś pogoda wiosenna cieplutko i nawet słyszałam śpiewające ptaszki :-)Wiosno przybywaj.

Do góry