reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Ja pewnie tez przez ten miesiąc bede rzadziej tu zagladac, znaczy pisac, bo czytac Was staram sie na bieżąco, a zazwyczaj na forum wchodze tylko w pracy. Po pracy jestem tak wykonczona, ze nie chce mi sie w domu siedziec przy kompie, tylko od razu ide spac, dzis jest wyjatek bo mialam wolne. Natomiast od marca ide na zwolnienie, bede bardziej wypoczeta, wiec i "smarowac" bede wiecej.

reklama
ale to juz bylyby wszytkie udzielajace sie mamusie, bo reszty z listy wogole nie kojarzę :)
jak tam jedzonko tajskie ^^ ?

bosz jest juz po 23 a ja WOGOLE nie jestem zmeczona( z reszta od czegon od lezenia i pisania na forum hehe) ostatnio udalo mi sie zasnac ok 4-5rano a i tak budze sie ok 11 eh...ciezki moj los :-)

Dobra, mykam spać. Jakby się coś dziwnego działo z zamkniętym, to znaczy, że testuję do czego służą poszczególne narzędzia i broję ;-) Meldujcie tutaj, gdyby coś było nie tak.

Dzień dobry!

Znowu dopadła mnie bezsenność, a już kilka dni mogłam spać prawie normalnie. Słuch mi się jakoś wyostrzył i chyba muszę wyeksmitować męża do drugiej sypialni bo nie daję rady z jego chrapaniem, dodatkowo idę zrobić awanturę panu, który już od godziny szaleje pługiem po chodnikach i ulicy pod domem.

AleksandraMaria, widze, ze meczy nas ten sam problem. Ja tez mam meza z gatunku chrapiacego cala noc. Ja kupilam sobie takie piankowe nauszniki na uszy i teraz spie jak zabita. Choc spanie z nimi nie jest komfortowe, ale lepsze to niz chec zabicia wlasnego meza..

Milego dnia dziewczyny! Znajac siebie ja przeleze caly dzien w lozku..:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeszcze ja, poproszę :))

Może dużo nie piszę ale za to czytam wszystko :-D

A zaraz idę ukrócić mojemu prosiakowi rozum obcinając włosy i to drastycznie :-D:-D

hello :-)

wpadłam Wam życzyć miłego dzionka ;-) mam nadzieję, ze przez to, że jest grupa zamknięta, ten wątek nie padnie :tak:
wybaczcie mi, ze mniej piszę ostatnio, ale nie jestem już na l4, więc cięzko znaleźć czas na cokolwiek po powrocie do pracy :baffled:

dziewczynki, będące na podobnym etapie, co ja-jak się czujecie? macie jakieś objawy? bo mi w zasadzie wszystkie minęły i się stresuję

Witajcie ciężaróweczki sierpniowe :)
Jak się czujecie? Ja właśnie zaczęłam 14TC. Czuję się dobrze, chociaż ciągle bym spała.

Pozdrawiam! :)

reklama
Jestem jestem i ja.Wczoraj po imprezce już siły nie miałam zajrzeć.Widziałam że był temat grupy zamkniętej jestem jak najbardziej za cwietka dzięki za zaproszenie :tak: jeśli chodzi o fb to ja sceptycznie do tego podchodzę mimo że używam go codziennie to staram się jak najmniej tam zamieszczać rzeczy prywatnych,ale do grupy dołączyłam i będe czytać :tak:
Ja dziś mam wizyte o 18.40 chyba jajko zniosę do tej godziny,także babeczki moje trzymać kciuki:tak:
Wogóle powiem Wam dziewczynki że zżyłam się z Wami :tak: i pierwsze codziennie co robię jak rano wstaje to zaglądam na bb czy wszystko ok a potem jak mam chwilkę to pisze.
Ja właśnie zjadłam pysznego rogalika z krówką :-)U nas dziś pogoda wiosenna cieplutko i nawet słyszałam śpiewające ptaszki :-)Wiosno przybywaj.

Do góry