reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

haha ja sie smieje, jak mam znajomych w nowych związkach, ze nie jest oficjalnie dopóki nie bedzie na fb ^^
ja korzystam z fb juz ponad 4lata i jestem juz baaaardzo przyzwyczajona do tej czesci "zycia" z reszta mieszkajac za granica z dala od bardzo duzej rodziny i znajomych to najlepsza forma utrzymania kontaktu i codziennej dawki informacji
jesli chodzi o kwestie bezpieczenstwa, czy inwigilacji zycia osobistego, to majac juz kompa z dostepem do internetu juz jestesmy narazeni

zaraz wrzuce fote z 13tc bo wczoraj zapomnialam ;-)

reklama
Ja też poproszę dostęp tu na bb :)

Czyli w końcu mają powstać dwie grupy? jedna tu druga na fb?

Co do fb, to mimo, że mam tam konto, to mam tez swoje zdanie o fb, który pod koniec zeszłego roku zmienił swoją politykę i w tej chwile ma prawo czytać i przekazać dalej informacje, które zamieszczacie na fb zarówno publicznie jak i prywatnie.
Przykładowo, może z zamkniętego tematu o ciąży wyłuskać informację, że jesteście w ciąży i przekazać odpowiednim reklamodawcom itd bez pytania Was o zgodę. W teorii też według nowych reguł zamieszczając zdjęcie na fb (niezależnie czy publicznie czy na forum zamkniętym) dajecie prawo fb do użycia tego zdjęcia w dowolnej formie do ich własnych potrzeb.
Zwróćcie baczną uwagą na reklamy, które się wyświetlają po prawej stronie i zobaczycie, że często są pasujące do tego co gdzieś ostatnio napisałyście.
Ja pierwszy raz dość wyraźnie zauważyłam to właśnie jak w prywatnej wiadomości do koleżanki napisałam: 'A wiesz, czy będzie Jurek?' i przy następnej wizycie na fb widzę banner po prawej 'sukienki Jurek, nowe modele...'. Nie wierzę, że był to zbieg okoliczności :)

Tu przynajmniej to co piszę i zamieszczam nie jest powiązane z moim imieniem i nazwiskiem, jak również z moimi znajomymi.

Ostatnia edycja:
Wiecie co? Ja nie jestem za bardzo wstydliwa jeśli chodzi o internet ale chyba się wymiksuję z grupy na FB. dla mnie to już za dużo do czytania :sorry2: Pewnie cały czas siedziałabym przez to w internecie :sorry2: Ale możecie mnie zapraszać tam do znajomych :-)Nie obraźcie się Dziewczynki!:-( Do grupy bb mogę należeć:tak:

A czy nie możemy po prostu tutaj dyskutować ?

I tak myślę że już dużo jest wątków w sierpień 2013 z naszym udziałem do osiągnięcia hm ?

Ja też wolałabym zamknięty wątek tutaj, z tych samych powodów jak vinverde nie będę używać fb w tym celu.

witaj madziulka85!

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny ja dopiero pocztkuje z BB wiec narazie rozkminiam stronke. ale schecia poznam jakos mame która ma juz dziecko w wieku 2-3 lata i bedzie miała niedługo drugiego szkraba. Troche sie boje jak sobie poradze i niechcem zeby moja córka czuła sie odrzucona.

Do góry