reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Kicia - ja miałam. Jak pisałam, lekarz do którego chodzę genetyczne zawsze robi dowcipnie. A poza tym to może ja jakaś dziwna jestem ale mi wszystko jedno od której strony robią usg, byleby badanie było dobrze przeprowadzone ;-)

Cwietka - świetny dzidziol :-)

reklama
kiciabp ja w 14 tygodniu miałam jeszcze dowcicpne, chociaż myslalam ze juz mi przez brzuszek zrobi, ale robil cytologie, to moze za jednym zamachem.

a z tym forum zamknietym na fcb, myśle ze to super pomysl. w końcu bysmy poznaly się "bliżej":-D:-D:-D

Kicia - na dwocipnym lepiej widać. Lekarz chciał mi tylko dowcipnie wszytsko zbadać, ale się dzidź nie chciał odwrócić - spał sobie uparty leniwiec, więc trzeba było jeszcze brzuszne zrobić. Lepiej się obnażyć ;-) i mieć pewność, że wszystko dobrze pomierzone. Pociesz się, że to już pewnie ostatnie "na golasa".

Dziewczyny, wiem, że wątek na FB to może jest i świetny pomysł, ale zapewne kilka z nas takiego konta nie posiada. Trochę mi przykro, bo osobiście nie chcę się wyobcować a tak na pewno się stanie. Rozumiem, że zakładanie takiego profilu jest wyłącznie moją sprawą i skoro nie chcę go zakładać to muszę się liczyć z tym, że wypadnę z naszej społeczności. Prawdą jest, ze FB miałby sporo superanckich zalet i tego w żaden sposób nie podważam. I zdaję sobie sprawę, ze zawsze jest tak, że komuś jakiś pomysł nie przypadnie do gustu i się robi problem więc z góry Was przepraszam.
Tylko nie krzyczcie.....!!!!!:no:

Jagoda, - widzę, że równocześnie wykonałyśmy podobny ruch :-D Tylko ja założyłam grupę na bb. Już powoli Was zapraszam, przyjmujcie zaproszenia i piszcie, kogo jeszcze przyjąć, bo pewnie mnóstwo osób pominę, bo u mnie z pamięcia kiepsko :sorry2:

Ok, wysłałam zaproszenia do dziewczyn,które się udzielały na ostatnich stronach. Dostałyście? Napiszcie, kogo jeszcze zaprosić, bo ja kiepskim moderatorem jestem i trzeba będzie mi pomagać ;-)

Ja dostałam, dziękuję :-)

Cwietka - wejdź w listę sierpniowych mam, tam myślę, że skojarzysz dziewczyny, które się udzielają i trzeba je zaprosić :tak:

reklama
cwietka sprawdz na liscie BEZ KOMENTARZA mam, zaczarowana 79 tez, ostatnio nieobecna, ale uprzedzala :)

JAGODA link nie dziala, ale jak zakladasz grupe to zrob ja zamknieta a potem podaj linka a my bedziemy prosic o zaproszenie- to chyba tak dziala :)

Do góry