reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Franekkimono no jest zazdrosny nie ma to tamto ..

Alitka dzięki ! Ty też się trzymaj. Ty w czwartek wizyta a ja jutro :-)

Ee po co zmieniać te wątki. Niech jest jak jest :-)

IzaV obejrzałam Twoje cudeńka, oczywiście polubiłam na fb :) bardzo mi się podobają sesje zdjęciowe w takich spódniczkach.

Po kilku dniach silnych bóli głowy wróciłam do żywych - lekarstwem okazała się mocna herbata. Nadrabiam zaległości na forum :)

cwietka- i jak po genetycznym?

my, tzn kwietniówki, też mamy grupę zamkniętą na fb, w związku z tym forum praktycznie wymarło. To wygodne bo większość kilka razy dziennie zagląda na grupę i wszystkie jesteśmy na bieżąco, no i wstawiamy setki zdjęć więc tam też jest wygodniej. Tyle że tam grupa zamknięta ma sens bo inni znajomi nie mogą podczytywać...

hej dziouszki:-D

totalnie nie mam jak nadrobić, odkąd wróciłam do pracy, to czasu chronicznie brak na wszystko :wściekła/y:dziś znowu sie kiepsko po robocie czułam, nie wiem, czy organizm znowu musi wejść na tryb praca, czy co... wizytę mam 21.02 to zobaczymy, co ginka powie.

a co kaman z tym nowym wątkiem? bo nie jestem na bieżaco, wybaczcie:zawstydzona/y:

Pandora - dzięki :-) Dobrze :-) Dzidź ma 6,5 cm, wszystkie wymiary, kości nosowe i przepływy pięknie w normie. Dostałam masę zdjęć. Mąż oglądał Stwora razem ze mną - nie było namniejszego problemu z wejściem do gabinetu - doktor sam go zawołał,bo ja już byłam bez majtek ;-)

Ale powiem Wam, że zupełnie inaczej wygląda wizyta prywatna :-D Lekarz tak samo, ale cała "otoczka" zupełnie inaczej. Kolejki najmniejszej, wyposażenie super - łącznie z kapciami jednorazowymi, panie w rejestracji przemiłe. Czułam się tam po prostu dopieszczona :-D Szkoda, że za taką przyjemność trzeba słono płacić:baffled:

Ewcik- chodzi o wątek zamknięty. Tylko zaproszone osoby miałyby tam wstęp, więc miałybyśmy pewność, że nie ma żadnego podglądacza i mogłybyśmy się czuć troszkę swobodniej ;-)

Ostatnia edycja:
mam pytanko czy któras mialam usg genetyczne jeszcze dowcipnie? wolalabym brzusznie ale u mnie roche wartswy tłuszczyku więc sie martwie ze znowu bede musiala się obnażyc.... jeszcze 2 dni :)

reklama
Pandorka - nie, nie będę robiła. Lekarz powiedział, że nie jest to potrzebne, bo na podstawie USG widzi, że na 95% jest wszystko ok. Papa doda nam może 2% pewności, a to mała różnica - czy 95, czy 97. Jakaś granica błędu i tak jest możliwa. A ja poza tym nienawidzę oddawania krwi ;-)

To Wam się jeszcze Stworem pochwalę. Zdjęcie robione przez brzuch, więc widać, że w 12 tygodniu jużprzez brzuch dobrze widać ;-)

Uploaded with ImageShack.us

Do góry