reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

No właśnie ja też nie wiem po co ten moderator. Cwietka coś o tym wspominała. To Izka V załóż taki wątek zamknięty!

reklama
ah dziewczyny takie bole w dolnej partii brzucha to moga byc tez jelitka tzn nawet jak wydaje nam sie ze nie mamy problemow trawiennych, zaparc etc to i tak zalegaja nam gazy i inne substancje :cool2: jak to powiedzial moj radiolog takie zaleglosci w jelitach moga powodowac skurcze, klucia w dolnej partii brzucha wlasnie, potrafia byc baaaardzo bolesne i powodowac nawet utrate przytomnosci (z bolu)

no wlasnie watek zamkniety moze zrobic tylko moderator haha

Jak dla mnie to można otworzyć nowy temat: II trymestr, ale nie widzę sensu zamykania tego.
Przede wszystkim dlatego, że ja mam prognozowane ostatnie dni sierpnia, więc niektóre z Was już kończą I trymestr, a mnie jeszcze 4 tygodnie w nim czekają :) Więc dla tych z końca sierpnia jak najbardziej ten temat jest jeszcze potrzebny.

myślicie że potrzebny nam kolejny wątek? mi się wydaje że ten w zupełności wystarczy- przynajmniej wszystko jest w jednym miejscu...

A gdzie podziewa się cwietka?:-)

no wlasnie ja sie juz gubie w tym watku, a szukanie jakiegos posta sprzed tyg czy miesiaca graniczy z cudem, dlatego myslaam zeby w sumie byly 3 glowne, 1,2,3 trymestr, ale jak chcecie- to tylko propozycja :)

u mnie za oknem szaro buro, chyba na deszcz sie zbiera, za to M poszedl na zakupy i zrobil owocowa niespodzianke pt "for Siusiak" lol
6710_4903315013338_1480980059_n.jpg

ee super prezencik:-)

no znalezienie tu czegoś jest mało wygodne:tak: ale jak będą trzy wątki to będziemy musiały się podzielić na 2 albo i 3 grupy, dziewczyny przechodzące z grupy do grupy nie będą na bieżąco, no chyba że będą się udzielać i tu i tu ale wtedy podział traci sens... ale wiadomo większość ma głos:tak:

Ostatnia edycja:
rozwala mnie ten siusiak w wykonaniu M (bardziej brzmi jak sziusziak), sama zaczelam tak mowic- o ile nie jestem w pl to wszystko gra bo nikt nie wie o co chodzi- gorzej jak nam tak zostanie- choc mam nadzieje ze jak za miesiac plec sie potwierdzi to zaczniemy zwracac sie do niego per PanTadeusz ^^

Cześć!

Pandora - jestem jestem, tylko u lekarza była, a potem załatwialiśmy bank przez jakieś 3 godziny :dry: Dzięki, że o mnie pamiętałaś :-)

Vivendere - ja miałam genetyczne dzisiaj. 12 tydzień i 2 dzień i częściowo mi zrobił dowcipne, częściowo brzuszne, bo się gówniarz nie chciał odpowiednio ustawić.

Margo - mnie badanie nie rusza. Nie jest może i przyjemne, ale jakiegoś dużego wstydu nie czuję. To tylko ciało, a przede mną tylko lekarz. I zawsze sobie z lekarzem rozmawiamy i żartujemy- dzisiaj np. o wziernikach ;-)

AleksandraMaria - w takim razie muszę wątek z imionami przeczytać dokładniej. Jakoś mi się wszystkich nie udaje na bieżąco ogarnąć :zawstydzona/y:

Mejdia - dużo zdrówka życzę!

Moderator jest po to, żeby pilnować porządku. Wydaje mi się, że może zawiesić użytkownika, jeśli sieje ferment, czy nawet kasować posty. No i usuwać wątki, których nie potrzebujemy - np. jeśli się powielają, albo przesuwać je do archiwum. A zamknięty moze chyba otworzyć każdy. Zaraz zapyam naszą "matkę założycielkę" z grudniówek.

widzialam ze ktores mamusie, lipcowki chyba, zrobily sobie grupe zamknieta na fb- nie musimy robic tak samo, jak uda nam sie zalozyc forum zamkniete, ale wlasnie dodala mnie Aleksandra na fb i w sumie ja chetnie dodalabym cala reszte mamus

reklama
Do góry