reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

No właśnie ja też nie wiem po co ten moderator. Cwietka coś o tym wspominała. To Izka V załóż taki wątek zamknięty!

reklama
ah dziewczyny takie bole w dolnej partii brzucha to moga byc tez jelitka tzn nawet jak wydaje nam sie ze nie mamy problemow trawiennych, zaparc etc to i tak zalegaja nam gazy i inne substancje :cool2: jak to powiedzial moj radiolog takie zaleglosci w jelitach moga powodowac skurcze, klucia w dolnej partii brzucha wlasnie, potrafia byc baaaardzo bolesne i powodowac nawet utrate przytomnosci (z bolu)

no wlasnie watek zamkniety moze zrobic tylko moderator haha

Jak dla mnie to można otworzyć nowy temat: II trymestr, ale nie widzę sensu zamykania tego.
Przede wszystkim dlatego, że ja mam prognozowane ostatnie dni sierpnia, więc niektóre z Was już kończą I trymestr, a mnie jeszcze 4 tygodnie w nim czekają :) Więc dla tych z końca sierpnia jak najbardziej ten temat jest jeszcze potrzebny.

myślicie że potrzebny nam kolejny wątek? mi się wydaje że ten w zupełności wystarczy- przynajmniej wszystko jest w jednym miejscu...

A gdzie podziewa się cwietka?:-)

no wlasnie ja sie juz gubie w tym watku, a szukanie jakiegos posta sprzed tyg czy miesiaca graniczy z cudem, dlatego myslaam zeby w sumie byly 3 glowne, 1,2,3 trymestr, ale jak chcecie- to tylko propozycja :)

u mnie za oknem szaro buro, chyba na deszcz sie zbiera, za to M poszedl na zakupy i zrobil owocowa niespodzianke pt "for Siusiak" lol
6710_4903315013338_1480980059_n.jpg

ee super prezencik:-)

no znalezienie tu czegoś jest mało wygodne:tak: ale jak będą trzy wątki to będziemy musiały się podzielić na 2 albo i 3 grupy, dziewczyny przechodzące z grupy do grupy nie będą na bieżąco, no chyba że będą się udzielać i tu i tu ale wtedy podział traci sens... ale wiadomo większość ma głos:tak:

Ostatnia edycja:
rozwala mnie ten siusiak w wykonaniu M (bardziej brzmi jak sziusziak), sama zaczelam tak mowic- o ile nie jestem w pl to wszystko gra bo nikt nie wie o co chodzi- gorzej jak nam tak zostanie- choc mam nadzieje ze jak za miesiac plec sie potwierdzi to zaczniemy zwracac sie do niego per PanTadeusz ^^

Cześć!

Pandora - jestem jestem, tylko u lekarza była, a potem załatwialiśmy bank przez jakieś 3 godziny :dry: Dzięki, że o mnie pamiętałaś :-)

Vivendere - ja miałam genetyczne dzisiaj. 12 tydzień i 2 dzień i częściowo mi zrobił dowcipne, częściowo brzuszne, bo się gówniarz nie chciał odpowiednio ustawić.

Margo - mnie badanie nie rusza. Nie jest może i przyjemne, ale jakiegoś dużego wstydu nie czuję. To tylko ciało, a przede mną tylko lekarz. I zawsze sobie z lekarzem rozmawiamy i żartujemy- dzisiaj np. o wziernikach ;-)

AleksandraMaria - w takim razie muszę wątek z imionami przeczytać dokładniej. Jakoś mi się wszystkich nie udaje na bieżąco ogarnąć :zawstydzona/y:

Mejdia - dużo zdrówka życzę!

Moderator jest po to, żeby pilnować porządku. Wydaje mi się, że może zawiesić użytkownika, jeśli sieje ferment, czy nawet kasować posty. No i usuwać wątki, których nie potrzebujemy - np. jeśli się powielają, albo przesuwać je do archiwum. A zamknięty moze chyba otworzyć każdy. Zaraz zapyam naszą "matkę założycielkę" z grudniówek.

widzialam ze ktores mamusie, lipcowki chyba, zrobily sobie grupe zamknieta na fb- nie musimy robic tak samo, jak uda nam sie zalozyc forum zamkniete, ale wlasnie dodala mnie Aleksandra na fb i w sumie ja chetnie dodalabym cala reszte mamus

reklama
Do góry