reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Pojawila sie czerwona krew, pojawily sie skrzepy, popedzilam do szpitala. Odkleja sie kosmowka. I co? Kazali dalej brac duphaston 3 razy dziennie i w sumie tyle. Z pracy nie zwolnili, bo powiedzieli, ze i tak co ma byc to bedzie, nie mamy wplywu, a najnowsze badania pokazuja, ze lezenie i tak nie pomaga. I ochrzanili srogo za to, ze 'sie tak czesto latam badac'. Oraz ze rodzina przyjechala ('po co pani im mowila? To pani ciaza, niech sie odpieprza'). Kochana polska sluzba zdrowia, nie ma to jak mile traktowanie pacjenta. Rzeczywiscie co ma byc to bedzie? Boje sie najgorszego...

Katherinne, no w szoku jestem jesli chodzi o podejscie w szpitalu..:szok::wściekła/y: ja imo wszystki by lezala...przytulam...

Witaj Emi:-) jak ktos walczył o sojego dzidziusia, to tym milej na sercu, kiedy sie uda:tak: gratuluje mikolajkowego cudu!

...no i po zakupach jedzeniowych... jestem wymęczona i zbiedniałam o pare stówek, a wcale nie brałam produktow z "gornej" półki:cool2:jutro jeszxze czeka mnie zakup prezentow...

Kathrinne to straszne! Szpitalna sluzba zdrowia jest koszmarna, w ogole pacjenci przeszkadzaja im w pracy! Kochana jedz prywatnie do ginekologa, podejda do sprawy powazniej, przynajmniej dadza Ci zwolnienie! I ja tez mimo wszystko bym lezala, tylko tyle mozesz zrobic- spokoj bez zbednych wyslilkow... Przytulam

katherine dołączam się do przytulanek................prywatnie trzeba iść bo inaczej to jak bydło człowieka traktują
mojej koleżance się odklejała kosmówka i leżała i jest już mamą 4latki więc leżi ich nie słuchaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam się i ja :-)

tak nieśmiało podczytywałam Was od pewnego czasu licząc, że dołączę i niedawno zrobiłam test i zobaczyłam bledziutką, ale zawsze drugą kreskę :-)

Ostatni @ miałam 11.11 i spodziewałam się kolejnej już w niedzielę/ poniedziałek, testowałam się od niedzieli 4 razy i nic aż do dzisiaj.
Pewnie moja fasolka potrzebowała trochę czasu, żeby się zadomowić.

Mam synka, który 2 tygodnie temu skończył 2 latka.

Trochę mi się nie podoba końcówka ciąży w wakacje, ale co tam, najważniejsze, że jest :-)

trzymam kciuki za Nas wszystkie.

Katherinne bardzo współczuję przejść już na samym początku. Też radzę zmienić lekarza.

potwierdzam z tym leżeniem to chyba jedyne dobre wyjście!!
kobitki pomózcie nie wiem jak dodać te opisy co macie pod swoimi postami.....:(((((((((((

Przy okazji sie dowiedzialam, ze mam miesniaka. Jak to do jasnej ciasnej jest mozliwe, ze nic mi o tym nie bylo wiadomo? Dwa usg juz wczesniej mialam... Nie rozumiem.

reklama
Kiciabp - chodzi Ci o suwaczki? najpierw wchodzisz na stronę z suwaczkami, np suwaczki.com, tam wybierasz co chcesz i na końcu dostaniesz linki do wklejenia, wybierasz BBCode, kopiujesz i idziesz w "ustawienia" , "edycja sygnatury" i tam wklejasz. Inne teksty też tam możesz napisać.

Ostatnia edycja:
Do góry