reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

mejdia, Te "rozstepy" okazaly sie reakcja alergiczna na oliwke Johsons baby (z gory nie polecam, no chyba, ze ktos nie ma wrazliwej skory). Moge sie jednak pochwalic rozstepami na udach:-)Sa male, czerwone, ale juz widoczne. Zobaczymy jak beda wielkie pod koniec ciazy. Oby tylko nie rozciagly sie do kostek:-D Ja kupilam dzisiaj Vichy przeciwko rozstepom, ciekawe czy pomoze..:confused:

Witam nowe sierpniowki..:-)

reklama
Cześć wszystkim!!!nareszcie po wizycie,4godziny mi ze wszystkim zeszło i dopiero dotarłam do domu.Wszystko ok!!!!maluszki mają jeden 5.9cm a drugi 6.2cm:-)))

Sisha - ja o kosmetykach Johnsons Baby w ogóle słyszałam, że często uczulają. Choć nie wiem ile w tym prawdy, bo używałam z tej firmy tylko mokrych chusteczek ;-)

Multimama
- gratuluję udanej wizyty i małych wielkoludów! :-)

multimama, podwojnie gratuluje dobrych wiesci:-):-):-)

domi87, chcialam kupic oliwke Bambino, ale tu gdzie mieszkam nie mam jej w sklepach. Byla tylko Johnsons baby. Myslalam, ze skoro to oliwka dla dzieci i tak namietnie reklamowana to pewnie mnie nie uczuli, a tu bach. Dziecku tez na pewno tego nie podam.

czesc dziewczyny

Loleczka trzymam kciuki
Cwietka jak ja Ci zazdroszczę braku dolegliwości
Eweli85 i Maya19 witajcie
Multimama gratulacje z udanej wizyty

Dziewczyny co ja mam zrobić, nie daje rady, o godzinie 11 mam wyłączenie i nie potrafię już do 16 logicznie myśleć, nie dam rady przez 8 godzin analizować :-(

Od miesiąca zbieram się, żeby do Was dołączyć i w końcu coś napisać, ale jak na razie tylko Was podczytuję :zawstydzona/y:

W pierwszej ciąży dużo się udzielałam na forum, bardzo miło wspominam ten czas i do dzisiaj utrzymuję kontakt z mamusiami z czerwca 2007, później nie miałam za dużo czasu, gdy pojawił się synek nr 2. A teraz jakoś zatęskniłam za BB.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona?

witaj toska miło nam powitac jak również pozostałe nowe sierpnióweczki:)
alitka ja też z końcówki sierpnia spokojnie nie jestes sama)
sisha ja też miałam okropne swędzenie ale po oliwce w żelu J&J i już nie tknę w życiu a dla pocieszenia u mnie na piersiach już też czerwone pęknięcia zapowiada się niezłe rozstępowanie:szok:
multimama super wieści twój trójpak to dzieło natury?
u mnie dziś nudny i spokojny dzien tylko kłucia dziś intensywniejsze jakby na koncu pochwy a tak to nuuda

dzień dobry!
Witam z kawką;-)

Witam nowe sierpnióweczki!

Multimama, gratuluję udanej wizyty! I dzieciaczki w sam raz:-D

A dzisiaj mój dzień i Domi:-) więc prosimy o kciuki w okolicach jedenastej;-)

reklama
Dzień dobry:-)

No nie mogę spać w tej ciąży, ja wielki śpioch budzę się o 4 i koniec spania. Mam nadzieję, że ta bezsenność minie bo 4 godziny snu na dobę to trochę za mało:baffled:
Śmieję się do męża, że gdybym tak ( tzn. Tak źle) przechodziła ciążę nr 1 i nr 2 to ciąży nr 3 na pewno by nie było:-D
Na bank będzie tym razem dziewczynka:cool2:

Oj potworki się obudziły.
Miłego dnia i samych udanych wizyt!

Ostatnia edycja:
Do góry