reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

a ja niby Maciejki suwaczek też widzę, ale to jedna rozlazła plama, żadnych napisów nie widzę, nawet nie da się na niego kliknąć..
Maciejka pokombinuj coś, może się uda :) może w innej przeglądarce spróbuj

reklama
IzaV mi też drętwieje prawa ręka, nawet podejrzewałam czy to nie od leżenia na prawym boku, co mi się często zdarza, ale ostatnio zdrętwiała jak leżałam na plecach..

USG mam dopiero 21go, nie wiem jak wytrzymam :p Objawów ciążowych nadal prawie nie ma poza bólem brzucha, czasami kłuciem, czasami po prostu go "czuję". Mam nadzieję że to pozytywne objawy :)

W weekend czeka mnie przeprowadzka, w niedziele ide na dyzur do drugiej apteki i zloze tam wypowiedzenie. Najprawdopodobniej nie powiem ze jestem ciążowa, i wezmę te 4 nocki w lutym jeszcze, skoro się dobrze czuję. Jakbym powiedziała, od razu musieliby mnie z nocek skreslic.

Maya19 witamy :) opowiedz coś o sobie :)

IzaV mnie też krew z nosa leci już któryś dzień, ale tylko rano zaraz po przebudzeniu, zwłaszcza jak nosa wysmarkam :-p a z dziąsełek to też ;/ ehhh uroki

a co wy dzisiaj takie ciche?? :-p aż dziwne

Ja tylko na chwilkę, Mąż dał mi laptopa, ale już mnie wygania, bo ma pracę :angry: Ja zwariuję bez komputera hihi :-D
Margo my 20 lipca ślubowaliśmy :-) I nie nakręcaj się brakiem mdłości! U mnie też raz są, raz nie. I mam wrażenie, że u mnie z dnia na dzień coraz mniejsze, na pewno jest lepiej niż 2 tygodnie temu :tak:

Witam nowe sierpnióweczki:-):-)
Trzmam kciuki za wszystkie wizyty dziewczyny:blink:
Loleczka współczuję przebojów z zębem:zawstydzona/y:
maciejka,suwaczek elegancki!
Ja dzisiaj leżę i korzystam ze spokoju, bo do piątku muszę wykurować przeziębienie przed pójściem do pracy... Tak głupio to zwolnionko mam do czwartku...Kłucia i ciągnięcia trochę przeszły... Dziewczyny, pisałyście odrętwieniach ręki to wina braku magnezu... też tak miałam ale odkąd biorę magnez już tego nie mam...

reklama
Ja dziś po pierwszym dniu w pracy, nadrabiania sporo,
ale mam nadzieję, że ogarnę się jeszcze w tym tygodniu.
Najgorsze jednak jest siedzenie cały dzień, po kilku godzinach przed kompem to
czułam już , że brzuch mi się napina i zaczyna pobolewać.

Zenia - twój tata ma fantazję, lepiej by nie straszył córki już teraz ;-);-);-),
Shisha - ech te rozstępy , moja zmora też, ale na pocieszenie ci powiem, że
u mnie na piersiach bardzo wyblakły i prawie są niewidoczne:tak: i mam nadzieję,
że już tym razem nie będą mnie nękać.

Little pony - ależ się uśmiałam z tego tekstu o truflach!:-D
Masz dowcipnego męża.

Zaczarowana fajnie, że teraz masz więcej czasu dla siebie, korzystaj póki się da!

Eweli85, Maya19 -
witajcie!

Do góry