No powiem Wam kobietki że brzuch już wystaje,nieważne czy po jedzonku czy nie już jest wypukły,niedługo muszę zamówić spodnie od tego faceta co
cwietka zamawiała a i znalazłam takie materiałowe fajne na allegro ale wstawie link na zakupowym.Ja kawkę pije i biorę się zaraz za pisanie historii choroby z kobyłki.Z obiadem poszłam na łatwizne kupiłam pierogi :-)
Loleczka domi kciuki jutro będą zaciśnięte
little pony a moja córcia z kolei kłóci się że w brzuszku jest siostrzyczka i koniec kropka;-)
Aleksandra straszną masz tą migrene,ja zawsze wystraszona jestem jak mi się z tym wzrokiem coś robi,jeszcze wczoraj akurat mąż na siłowni był a tu kurde mrugam oczami i nie wiem co się dzieje,już mi się płakać chciało jak tylko pomyślałam że za chwilę zacznie się ten ból...:-(Miałaś robioną tomografię głowy?Ja oczywiście nie dopilnowałam tego przed ciążą bo już 1,5 roku było spokoju myślałam że nie wróci i nie zrobiłam tomografii
margo nic się nie martw kobieto mi też mdłości przeszły teraz tylko trzeba czekać na ruchy maleństwa i kolejne usg :-)
Sisha nie jesteś dziwna ja też nic nie czuje oprócz gazów przesuwających się w jelitach
a w pierwszej ciąży maleństwo poczułam jako właśnie bąbelki koło 19-20 tyg także jeszcze troszkę musimy poczekać