reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Cześć dziewczyny!trzymajcie jutro za mnie mocno kciuki bo jutro mam pierwszą wizytę w szpitalu.Do tej pory widziałam maluszki tylko raz w 6 tygodniu,słyszałam wtedy serduszka i było wszystko ok ale tyle się naczytałam,że mam stracha.

reklama
co do imion to u mnie już wybrane:)))) dla dziewczynki będzie Zuzanna i dla chłopczyka Filip i stwierdzilismy że tego się trzymamy i już nie dyskutujemy bo szkoda się spierać o byle co:-)

Panna.Migotka chyba miałyśmy ślub w ten sam dzień :-)

Dziewczęta, mnie też kłuje i uważam to póki co za normalne. Mam nadzieję, że tak jest :) Czasem właśnie jak kichnę albo gwałtownie się ruszę to łapią mnie jakieś skurcze.

Ja mam strasznie wysuszoną skórę, czasem zatkam nos i przelecę sobie nogi balsamem, ale wyżej na brzuchu, rękach czy piersiach nie dam rady... :/

Maciejkaa jeśli będzie chłopiec (a tak podpowiada mi intuicja :D ) to na pewno będzie Jaś :) co do dziewczynki to jeszcze debatujemy ;) ja bym chciała Amelka, Zuzia albo Julia a mąż Maria i to imię też w sumie przypada mi do gustu :) Ja bardzo opieszale podejmuję decyzje w życiu dlatego wolę się już zastanawiać :-D

Multimama kciuki trzymam i czekam na wieści!!!! Koniecznie się odezwij!!!

Kiciabp już Ci pisałam, że mamy ten sam tydzień i dzień ciąży? Też muszę zainstalować suwaka tylko, że ostatnio miałam rozjazd między usg a om. Na dziś dzień liczę od om :)

Dziś mam przynajmniej wieczór całkowicie bez mdłości....aaaaach....zjadłam trochę czekoladek :confused:

dziewczyny czytałam, że takie kłucie to normalne też jak się śmieje mocno albo kichnę to muszę się zgiąć żeby mnie nie bolało, a teraz jeszcze oprócz tego może was bardziej boleć podbrzusze tak ze dwa dni jak sie macica będzie do góry przemieszczać

Margo25 może od oliwki cię nie będzie mdliło?

a na zgage to na prawde garsc migdałów i powinna przejśc

wiecie jakiego mam zabawnego ojczulka? Wrzucił na fejsa zdjęcie z dedykacją dla mnie ;]
Zobacz załącznik 534745

multimama kciuki zaciśnięte &&&& dawaj od razu znać po wizycie

zenia.mi hahha masz przerąbane :-p

a mi dzisiaj te kłucia trochę ustąpiły, zostały tylko przy np. siadaniu lub właśnie przy kichaniu, ale wczoraj nawet podczas leżenia, siedzenia czy chodzenia mnie bolało :-p

reklama
multimama2 trzymam kciuki.

zenia.mi ma poczucie humoru Twój tatuś.

My jeszcze nie rozmawialiśmy o imionach, ale imię Zuzanna bardzo ładne ;-)

Mój pojechał na delegację, więc sama siedzę, trzymajcie kciuki za spokojną nockę, za ścianą siostra z małą, która jest dość płaczliwa.
Dziewczyny byście widziały jaki mój był zachwycony patrząc na to maleństwo, aż mi się ciepło na serduszku zrobiło

Do góry