reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Cześć dziewczyny!trzymajcie jutro za mnie mocno kciuki bo jutro mam pierwszą wizytę w szpitalu.Do tej pory widziałam maluszki tylko raz w 6 tygodniu,słyszałam wtedy serduszka i było wszystko ok ale tyle się naczytałam,że mam stracha.

reklama
co do imion to u mnie już wybrane:)))) dla dziewczynki będzie Zuzanna i dla chłopczyka Filip i stwierdzilismy że tego się trzymamy i już nie dyskutujemy bo szkoda się spierać o byle co:-)

Panna.Migotka chyba miałyśmy ślub w ten sam dzień :-)

Dziewczęta, mnie też kłuje i uważam to póki co za normalne. Mam nadzieję, że tak jest :) Czasem właśnie jak kichnę albo gwałtownie się ruszę to łapią mnie jakieś skurcze.

Ja mam strasznie wysuszoną skórę, czasem zatkam nos i przelecę sobie nogi balsamem, ale wyżej na brzuchu, rękach czy piersiach nie dam rady... :/

Maciejkaa jeśli będzie chłopiec (a tak podpowiada mi intuicja :D ) to na pewno będzie Jaś :) co do dziewczynki to jeszcze debatujemy ;) ja bym chciała Amelka, Zuzia albo Julia a mąż Maria i to imię też w sumie przypada mi do gustu :) Ja bardzo opieszale podejmuję decyzje w życiu dlatego wolę się już zastanawiać :-D

Multimama kciuki trzymam i czekam na wieści!!!! Koniecznie się odezwij!!!

Kiciabp już Ci pisałam, że mamy ten sam tydzień i dzień ciąży? Też muszę zainstalować suwaka tylko, że ostatnio miałam rozjazd między usg a om. Na dziś dzień liczę od om :)

Dziś mam przynajmniej wieczór całkowicie bez mdłości....aaaaach....zjadłam trochę czekoladek :confused:

dziewczyny czytałam, że takie kłucie to normalne też jak się śmieje mocno albo kichnę to muszę się zgiąć żeby mnie nie bolało, a teraz jeszcze oprócz tego może was bardziej boleć podbrzusze tak ze dwa dni jak sie macica będzie do góry przemieszczać

Margo25 może od oliwki cię nie będzie mdliło?

a na zgage to na prawde garsc migdałów i powinna przejśc

wiecie jakiego mam zabawnego ojczulka? Wrzucił na fejsa zdjęcie z dedykacją dla mnie ;]
Zobacz załącznik 534745

multimama kciuki zaciśnięte &&&& dawaj od razu znać po wizycie

zenia.mi hahha masz przerąbane :-p

a mi dzisiaj te kłucia trochę ustąpiły, zostały tylko przy np. siadaniu lub właśnie przy kichaniu, ale wczoraj nawet podczas leżenia, siedzenia czy chodzenia mnie bolało :-p

reklama
multimama2 trzymam kciuki.

zenia.mi ma poczucie humoru Twój tatuś.

My jeszcze nie rozmawialiśmy o imionach, ale imię Zuzanna bardzo ładne ;-)

Mój pojechał na delegację, więc sama siedzę, trzymajcie kciuki za spokojną nockę, za ścianą siostra z małą, która jest dość płaczliwa.
Dziewczyny byście widziały jaki mój był zachwycony patrząc na to maleństwo, aż mi się ciepło na serduszku zrobiło

Do góry