reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

IzaV jesli to żywa krew bierz taxi i jedź do szpitala, jak brązowa możesz poczekać
na swojego faceta żeby Cię zawiózł. Myślami jestem z Tobą.
All-me tak jak piszesz, jedźcie na IP będziesz spokojniejsza jak zrobią usg.

Mgd , ale Ci Mała atrakcje nocne zafundowała, oby to jednorazowy wybryk.
Ostrożnie z tym redbullem, żeby Ci dzidzi skrzydełek nie dostała ;-).

Ja ostatnio mam więcej sił, cera ok, piersi i brzuch mnie juz nie bolą, nawet trochę się martwię,
że nie czuję nic. Wcześniej to mi brzuchol tak ciążył, miałam wrażenie, że jest ciężki a teraz to
jakbym nie była w ciąży. Dobrze, że dziś jadę na wizytę...
Jedyny objaw to mdłości, ale po jedzeniu:baffled:.

reklama
Cześć Wam :-)

Ja też dziś niewyspana. Myślałam, że poleżę dłużej w łóżku, a tu z samego rana przyszedł pan naprawiać kuchenkę.

Co do objawów (choć u mnie jeszcze trochę do końca trymestru brakuje) to też zmęczenie jest trochę mniejsze (ale nadal jest), mdłości się uspokajają, cera też trochę lepsza. Piersi mnie nie bolały i nie bolą i nawet nie urosły.

All-me
- pewnie, jedź na IP, żeby wszystko sprawdzić. Trzymam kciuki, żeby to faktycznie było spowodowane tą nadżerką

Iza - jedź koniecznie do szpitala. Dzwoń do męża albo faktycznie po karetkę, bez sensu czekać i się zamartwiać. I trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze!!

Iza, dziewczyny dobrze radzą, jeśli masz możliwość, żeby Cię ktoś obejrzał, to jak najszybciej idz!

All-me, jeśli Cię niepokoi to plamienie i uważasz, że to jednak nie z nadżerki to może faktycznie tez sprawdź... będziesz spokojniejsza... no i obyś na IP trafila na empatycznego lekarza...

Izka, takie sny faktycznie niefajne są, ale też słyszałam, ze to tylko objaw naszych niepokojów... wszystko bedzie oki:tak:
ja z kolei rzadko mam sny...śpię jak kamień i nic nie pamiętam potem:baffled:

...jeny...oby do pietnastej... no dzisiaj zdecydowanie mam spadek formy fizycznej i psychicznej chyba tez... ja chcę spać!:-(

rany bąbel!! wstałam dzis rano podzielić się z wami moimi nocnymi przeżyciami z pęcherzem bo od 2 w nocy biegam do wc z kropelka moczu mam pieczenie i kłucie i nieco sie zmartwiłam bo ciągle coś to antybiotyk skonczyłam to alergia o la Boga w zimę!!!! ale muszę powiedzieć że wy macie dopiero zmartwienia:crazy:

Kobitki nie zastanawiac się !!!! Każde plamienie i a co dopiero krwawienie trzeba skonsultować!!! Więc prosze zebrać rzeczy i już mi do szpitali Allme dla komfortu psychicznego będziesz pewniejsza na przyszłość z czego to plamienie wynika Iza Ty to nawet sie nie zastanawiaj pędz!!!!

Mgd[/B] , ale Ci Mała atrakcje nocne zafundowała, oby to jednorazowy wybryk.
Ostrożnie z tym redbullem, żeby Ci dzidzi skrzydełek nie dostała ;-).

Hahaha nieee ja takich wynalazkow nie pijam, ake podejrzewam o to corke bo juz tydzien taki ma...

mysle ze to tek skok...trzeba przeczekac. Coz ;)

Kciukam za wizyte!

retyjak ja Wam zazdraszczaaam ze mozecie spac :D

ja też chętnie bym pospała w nocy nawet doktorkowi mówiłam że cierpię na bezsenność ciążową :rofl2: to się roześmiał w głos hormonki płatają nam figle

Iza, rany boskie! Ale ty się masz dziewczyno! Dziewczyny mają rację, jak to żywa krew to wzywaj karetkę. Daj znać później co z tobą bo się martwię:szok::szok:
All meleć to sprawdzić, faktycznie jeżeli to nadżerka to się uspokoisz, a muszą na IP to sprawdzić.Trzymaj się.:happy2:
Mejdia, &&& za wizytę, czekam na wieści.:-)

Izka, ja też ostatnio tak płytko śpię że ciągle śnią mi się jakieś głupoty.. Też mam wrażenie że to nasze lęki. Mi się śnią wariacje na temat porodu i wagi na koniec ciąży:-) Mgd, ​to masz wesoło z tą swoją iskierką...Mnie dzisiaj jakaś niemoc chwyciła.. Na nic nie mam siły i ochoty..a jak się położę to nie mogę zasnąć...

reklama
W sumie nie krwawilam juz ale boli brzuch i mam takie "delikatne" skurcze...zacdzwonilam do szpitala kazali mi taxi wziasc...zadzwonilam na pogotowie z łaska mnie zabiorą do szpitala...gorzej będzie spowrotem :/ bo o ile mnie nie zatrzymają to będę musiała autobusem wrócić ... Trzymajcie kciuki żebym *******ca nie dostała

Do góry