reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

AleksandraMaria, IzaV - hmm... jak to? :-) Ja mam termin na 8/9 sierpnia. Tak wychodzi z USG. A Wy na kiedy macie?

Może w tabelce mam wpisany jeszcze 01.08, bo tak powinno być z OM i taki miałam na początku, ale już kolejne USG pokazało, że maleństwo jest o tydzień młodsze i dlatego suwaczek już też pod termin USG zmieniłam :-) napiszę do ktr priva żeby zmieniła. Ale jesteście czujne :-D

reklama
hejo:-)M zawiózł Małego do żłobka, więc wpadłam na chwilę..

loleczka ja też coś nie wyspana jestem, rano jak budzik dzwonił nie mogłam się dobudzić

Ostatnia edycja:
aleksandral - juz poprawiłam :) dzięki za czujność, widocznie gdzieś przegapiłam posta z korektą daty porodu :)

cwietka - a muffinki to ja lubie ale marchewkowe lub bananowe :) kiedyś eksperymentowałam z fetą, suszonymi pomidorami, ale wychodziły takie zbite, jak zakalec normalnie. w smaku nawet dawały radę, ale taki "klusek" z tego wychodził ;-)

Dzień dobry laseczki:-):-)
Cudownie, u nas ostatni dzień szkoły i ferie... Jutro wysyłam starszą"zarazę" na obóz sportowy, i właśnie zaczęłam go pakować... Młodszy następny tydzień ze mną w domu, a potem do babci...Eldorado...Chociaż jak jest tylko jedno w domu, to jakbym żadnego nie miała...Gorzej jak są obaj, to czasem wióry lecą...:-) Idę zdziełać jakieś śniadanko. Miłego dnia.:-D

zaczarowana to się wybyczysz teraz :-D

dziewczyny, które kończą już I trymestr-macie jeszcze jakieś objawy? bo mnie od paru dni piersi przestały już boleć, nie wiem, o co chodzi...

_Ewcik_ mnie też już piersi prawie w ogóle nie bolą, ale rozmiar zachowały :), nie mam mdłości (wcześniej bywały czasami) i poprawiła mi się cera. Oby były do pozytywne objawy wchodzenia w II trymestr.

Ja mam mdłości dalej popołudniami i wieczorami, dlatego budzę się o piątej rano przeraźliwie głodna, śpię już trochę mniej, zmęczenie tez trochę mniejsze.Cera też mi się pogorszyła i to bardzo, w ogóle kolor jakiś szaro-różowy i strasznie sucha, a skóry na dłoniach jeszcze nigdy nie miałam tak suchej... a moje piersi- to już w ogóle tragikomedia.

reklama
mnie też piersi już przestały boleć, mdłości już mam tylko po słodkim a cera mi sie tylko pogarsza :crazy:

moja cera też tragedia, na brodzie, w okolicy ust pryszcze co chwile się pojawiają:szok:ja zawsze miałam ładną cerę, poza tym, ze gdzieniegdzie się wysuszała, nie było problemów.. w ciąży z synkiem też nie miałam zmian na twarzy

Do góry