IzaVarsovie
Fanka BB :)
Maciejka, narazie nie bede dzwonic bo sie troche uspokoilam- tzn i tak on mi recepty nie przepisze a skoro nie mam juz plamien i brzucho boli coraz mniej to chyba dobry znak..juz 4dzien po calym kryzysie wiec chyba rokowania sa dobre- musze tylko usg zrobic dla swietego spokoju, ale numer w pogotowiu jest zapisany w kom w ulubionych eheh
aleksandral te 500km do rodzinki brzmi jak marzenie...ja mam 1200 do tesciow i 1300km do mamy, w ogole nie widzialam mojej rodzinki od poprzedniego bozego narodzenia w 2011
(( mialam kupowac bilet do domu na kwiecien a tu nie wiadomo czy w ogole bede mogla latac w tej ciazy (a 30h busem chyba nie wchodzi w gre) wiec mam malego dola :/
a ja znow pstrykanie wyczuwam w dole brzucha jak trzymam reke hehe jak to jest to to jestem przeszczesliwa
aleksandral te 500km do rodzinki brzmi jak marzenie...ja mam 1200 do tesciow i 1300km do mamy, w ogole nie widzialam mojej rodzinki od poprzedniego bozego narodzenia w 2011
a ja znow pstrykanie wyczuwam w dole brzucha jak trzymam reke hehe jak to jest to to jestem przeszczesliwa

Ostatnia edycja: