reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

reklama
Kurcze jak tak piszecie o tym że już poznajecie płeć to ja teraz na wizycie będę musiała już w drzwiach zaalarmować o tym żeby pod żadnym względem nie mówiła mi jaką płeć widzi :baffled:
Aż się boję że się wygada i z niespodzianki nici :cool:

Dziewczyny byłam w takim szoku, że zwyczajnie w świecie tak mnie zatkało, byłam przygotowana na miłą wizytę a tu takie wielkie rozczarowanie. Naprawdę strasznie żałuje, że nic mu nie powiedziałam. Zadzwoniłam do męża który tak się wkurzył i powiedział, że szkoda, że nie był ze mną!!! A wiecie co sobie jeszcze przypomniałam - zapytałam czy mogę w lutym jechać do zakopanego to zaczął wrzeszczeć, że do pracy mi się nie chce iść a do Zakopanego chcę jechać. Jaka ja byłam głupia, że się nie odezwałam i dałam sobie tak nawrzucać!!!! Ale macie rację jutro pojadę z mężem na badania to pójdę do dyrekcji zgłosić na niego skargę. Niech sobie nie myśli, że będzie tak traktować pacjentki.!!!!

tak trzymaj !!! i napisz jeszcze na forum warszawiaczek o nim...z imieniem i nazwiskiem, niech nie mysli skur*syn ze moze zadzierac z ciezarnymi - powinien zmienic specjalizacje na urologie to pewnie facet pacjent by mu juz dawno w pysk wywalil
amen

(az sie sama zdenerwowalam!)

zaczarowana79 - myślałam, żeby umówić się z nim na poród będę u niego w środę to zapytam czy jest taka możliwość mam nadzieję, że tak. Co za pani dr, jak ona tak mogła na pewno bardzo bym się na niej zawiodła. A Ty będziesz się umawiała na poród?? Fajowo masz, że Twój lekarz wpuści Twojego męża w razie cc. Ile płaciłaś za podstawowe badania ??? Wiesz co ja słyszałam o tym Strzyżewskim, że to palant i on tylko toleruje pacjentki prywatne. Ale chciałam być obiektywna i mam za swoje!!!!

IzaV, wiesz właśnie loguję się na "znany lekarz" i taką mu opinię wystawię, że prędko prywatnie nikogo nie przyjmie "stary dziad" Strasznie żałuje, że nie wzięłam męża ze sobą on w wojsku pracuje i jakby mu coś powiedział, to raczej wszystkie pacjentki w przychodni by to słyszały. A jak u Ciebie jak się czujesz dzwoniłaś może do dr.Ruszkowskiego widziałam go dzisiaj w szpitalu, może jeszcze jest bo oni chyba do 15 pracują.

IzaV - no siusiaka nie chcę zobaczyć :-p No ale będzie, co będzie :-) A wyjazd na kujawy w rodzinne strony. Kilka lat temu moja mama przeniosła się z nami w góry, więc do reszty rodzinki mam prawie 500km. Akurat mama z mężem się wybierają bo zaczynają się jej ferie i chcą mnie zabrać na doczepkę. Stwierdziłam, że chętnie odwiedzę rodzinkę, bo później to już nie wiadomo kiedy będę miała okazję.

Ok, lecę do gin. Jak wrócę to od razu odpalę skaner i się podzielę wrażeniami :-)

reklama
Madziula ja chodzę na NFZ, więc za badania nie płacę. Jeżeli chodzi o tamtą dr z Karowej, to nie płaciłam za jej obecność, a że rodziłam w sierpniu, więc okres urlopowy. Na cesarkę na Madalińskiego wpuszczają, ale płacisz 200 zł, stwierdziliśmy z mężem że w razie czego to nie jest jakaś kosmiczna kwota, a On może odrazu dziecko kangurować. .. No właśnie zobaczcie, niby lekarze, ale tam gdzie kasa, to potraktują lepiej, a na kasę chorych, to tylko odwalić i do domu: On należy do tych co państwow godziny wyrobić, a pracować prywatnie, skurwiel. Na szczęście nie wszyscy tacy są:-):-)

Do góry