AleksandraMaria
Fanka BB :)
Zaczarowana ten Twój tekst to trzeba koniecznie zapamiętać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny byłam w takim szoku, że zwyczajnie w świecie tak mnie zatkało, byłam przygotowana na miłą wizytę a tu takie wielkie rozczarowanie. Naprawdę strasznie żałuje, że nic mu nie powiedziałam. Zadzwoniłam do męża który tak się wkurzył i powiedział, że szkoda, że nie był ze mną!!! A wiecie co sobie jeszcze przypomniałam - zapytałam czy mogę w lutym jechać do zakopanego to zaczął wrzeszczeć, że do pracy mi się nie chce iść a do Zakopanego chcę jechać. Jaka ja byłam głupia, że się nie odezwałam i dałam sobie tak nawrzucać!!!! Ale macie rację jutro pojadę z mężem na badania to pójdę do dyrekcji zgłosić na niego skargę. Niech sobie nie myśli, że będzie tak traktować pacjentki.!!!!