reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

oj tam oj tam :)
ja sobie tam mowie co mysle w tej chwili a pewnie jeszcze sie wszystko zmieni do konca :D tak naprawde to wszystko zalezy od M jesli bedzie chcial zostac to zostanie, (pewnie tez zapomne go wykopac- tak jak ostatnio przy krwawieniu- pierwszy raz bylam tak "rozlozona" a on sam chcial byc- tylko dam mu papierek do podpisania ze nie bedzie mi potem suszyl glowy ze on nie moze "ten teges" bo za duzo widzial haha

boszzz jak ja juz chce wiosny :D u nas straszy sztorm dzis i pada od tygodnia. M mi przyslal zdjecie z pracy w potrcie w Cannes IMG_3242.jpg

ps loleczka- zdjecia to poprzednia ciaza mam nadzieje hehe - swietna pamiatka
ja mam mojego kuzyna ktory jest fotografem w wawie i widzialam zdjecia jakie robi dziewczynom- rodzinne i delikatne (innych z reszta mi nie pokazal bo sa dosc prywatne ale znajac jego oko to wyszly bardzo artystyczne i subtelnie) Dawid Jaryczewski jak bede z pl to napewno skorzystam :D

reklama
ps loleczka- zdjecia to poprzednia ciaza mam nadzieje hehe - swietna pamiatka
ja mam mojego kuzyna ktory jest fotografem w wawie i widzialam zdjecia jakie robi dziewczynom- rodzinne i delikatne (innych z reszta mi nie pokazal bo sa dosc prywatne ale znajac jego oko to wyszly bardzo artystyczne i subtelnie) Dawid Jaryczewski jak bede z pl to napewno skorzystam :D
Pewnie, że to nie ta ciąża:-D Teraz jeszcze takiego bebzuna nie mam...ale pewnie już niedługo;-)
Fajnie, że masz zaprzyjaźnionego fotografa...jak bym miała takiego to też bez wahania zrobiłabym profesjonalną sesyjkę:tak:

O, dziewczyny to może się spotkacie na porodówce, super... Wszystkie dzieci w mojej rodzince z południa się tam urodziły i wszyscy super zadowoleni ze szpitala.:-)

jak to, caly dzien tu bylam (od 14 jak sie obudzilam heh) z reszta ja tu juz bede raczej 20/24h hehe
jestem na bierzaco ze wszystkim - zaczynam podgladac dziewczyny z lipca hah

kurcze a mi cos caly czas pstryka w brzuchu nad spojeniem lonowylm hehe myslicie ze to moze byc ono???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry