reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

reklama
Ja chyba bym nie chciała rodzic z mężem.. Może w pierwszym etapie tak ale już na fotelu ostatnia faza odpada.

Dziewczyny tak się cieszę... Chciałabym żeby już był sierpień :)) już nie mogę się doczekać!!! Chciałabym wyskoczyć do sklepu i kupić coś dla paluszki.. Chociaż wiem że to za wcześnie :))) . A wy od którego tyg robicie zakupili??

nudzi mi sie hehe :zawstydzona/y:

ja chyba mam podobny pomysl na porod- M ze mna do ostatniej chwili a potem nie chce go na ostateczne rozwiazanie :D
chcialabym w wodzie albo na stojaco rodzic :D

Mój ma być od początku do końca, muszę mieć się na kim wyżyć:-) Była wina, będzie i kara:-)
Agata,nie musisz się zapisywać, umawiasz się tylko z położną jeżeli bierzesz indywidualnie do porodu...

Ostatnia edycja:
Mój ma być od początku do końca, muszę mieć się na kim wyżyć:-) Była wina, będzie i kara:-)

hahaha podoba mi się to :-p ale ja chyba wolę bez męża, poza tym pewnie padłby w połowie :-p

Iza, niecierpliwcze Ty ;)

Ja mam pytanie - ile wcześniej trzeba się zapisywać do szpitala? Czy to zależy od samej placówki?

a tak z innej beczki, gdzie zamierzasz rodzić w Krk??

moj M. tez ma byc do konca, a jak nie wytrzyma to mu potem przyloze;-)
w koncu nie bede krzyczec na bogu ducha winnego lekarza, polozna, pielegniarke czy kogos kto tam bedzie

reklama
moj jak mnie zobaczyl na fotelu tortur ostatnio i jak sie krew lala to byl koniec swiata- stwierdzil ze juz nigdy nic "ten tego" i kolejne dzieci to sobie sama mam zalatwic hehe z reszta to jest moj pierwszy raz i chyba ja nie bede sie dobrze czula w jego obecnosci, z reszta slyszalam ze jak "juz sie zaczyna" to we francji masz 30min na urodzenie bo inaczej lekarz bedzie ingerowal i ci "pomoze" urodzic

Do góry