franekkimono
Fanka BB :)
Madziula my normalnie i dość często i wsio ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja farbuję od początku ciąży i nic się nie działo, to faktycznie chodzi o zapach, że może podrażniać, szczególnie te dziewczyny zaprzyjaźnione z kibelkiem:-) T
Hie hie...nie ma to jak twardo stąpać po ziemi i brać wszystko dosłownie;-) a jeśli chodzi o odcienie to nawet nie będąć w ciąży mogą takowe się pojawić...ie wiem czy ciąza potęguje ten efekt....Loleczka zielony to kolor 'umowny' ale np. czasami wychodzi inny odcień ze względu na połączenie substancji zawartych w farbie i naszych szalonych hormonów ;-)
Mam nadzieję, że tak nie jest, bo teraz miałabym rzeźnię ;-)Dlatego mam nadzieje że druga niunia będzie taka grzeczna za niemowlaka jak Lenka no ale tak jak napisałaś to często się sprawdza że drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego.
My sie przytulamy od czasu do czasu i nie mialam takich przebojów...natomiast ja prawie w ogóle nie mam potrzeby... wszystko wychodzi z inicjatywy męża teraz...Czy Wy współżyjecie normalnie czy raczej się wstrzymałyście z seksem do drugiego trymestru. Otóż ja wczoraj wieczorkiem troszkę zaszalałam z mężem i szczerze nigdy się tak koszmarnie nie czułam Strasznie bolała mnie pochwa a nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło :-( Miałyście tak kiedyś ??