reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

A mi mąż nie pozwala farbować włosy, chodź bardzo bym chciała. :zawstydzona/y:
Agata_K, no właśnie też mi się tak wydawało ale dziwnie się poczułam bo nigdy wcześniej coś takiego mi się nie zdarzyło. Strasznie mnie bolało i piekło, że musiałam wsiąść ciepłą kąpiel o 23 i jak posiedziałam w wannie to przeszło. Chyba się wstrzymam z współżyciem, jutro mam wizytę to zapytam lekarza ;-)
mgd, też tak miałaś ???

reklama
Witam dziewczyny.
Widze , że moje jedno zdanie wzbudziło w was wiele emocji . Nie wiem czym sie tu tak przejmowac to jest moje zdanie i nie mam zamiru go zmieniac , bo wam sie ono nie podoba.
Polska to wolny kraj i jest wolnosc slowa , a Wy potraktowałyscie mnie jakbym was wyzwała od najgorszych. Widze , że tu nie można miec własnego zdania i nie można go wypowiadać na forum , bo jest tu pare kobietek , ktore uważaja sie nie wiem za jakies przewodniczace tego forum czy jak, bo najlepiej by było jakby kazda z nas im tylko przytakiwała.
Jedna z dziwczyn na pisala , że nasze wypowiedzi sa naszpikowane hormonami- radze uważac na słowa bo tu jedna Pani juz sobie zastrzegła ze tak nie jest i mozesz za to byc potraktowana jak ja.
Także dziewczyny uwazajcie na słowa , bo bardzo sa brane do serca.

W ogóle to mam pytanko dotyczace plamień itp. Ostatnio zauważyłam, że jak kicham lub kaszle to mam lekko mokro w majtkach, i sie zastanawiam czy to coś normalnego czy nie... Miała któraś z was tak???

Chrobek-jezeli moge sie wtracic to wiem , że bywa tak , że w trakcie ciazy po prostu nie trzymamy moczu i przy kichnieciu czy kaszlaniu tak sie zdarza. Lekarz bedzie kazal ciwiczyc miesnie coglla ( od razu mowie , że nie wiem jak sie to pisze poprawnie , zeby zaraz nie było ze jakas analfabetka bo Panie przewodniczace moga czuc sie urazone)

ewirut1 nie martw się,jak już napisałam dzisiaj rano, ja się w żaden sposób nie czuje urażona Twoim postem, bo zakup wózka lub ciuszków to nie jest strasznie poważna sprawa, poza tym mamy na to jeszcze dużo czasu. jak cię śmieszy to dobrze, jak nie to też dobrze. Miłego dnia!

madziula27 takie 'wypadki' to raczej normalne, oczywiście warto zapytać lekarza

p.s.mięśnie Kegla ;-)

Ostatnia edycja:
Loleczka oj żebyś wiedziała czasem jak walnie jakiś tekst a my z mężem się śmiejemy to krzyczy na nas "to nie jest śmieszne,nie śmiejcie się"
Zaczarowana to nas pocieszyłaś,ale kto mówił że będzie łatwo :tak: ale miłość rodzicielska jest ponad to wszystko
chrobek czasem jest mokro ale to taki biały lub przezroczysty śluz
Myślałyście o jakiejś sesji zdjęciowej w ciąży?Ja znalazłam coś fajnego ciąża - KWEJK.pl

chrobek, mi również się to kilka razy zdarzyło jutro właśnie chcę o tym porozmawiać z ginekologiem. Ja jak kichnę to czuje jak mi leci śluz, na pewno nie jest to mocz. Jutro dam znać co powiedział mi lekarz!!!

Madziula - a może masz infekcję? Ja w pierwszej ciąży miałam pernamiętną i sama tego nie czułam. Dopiero gin na wizycie się dziwił, że mam taką, a nic nie czuję. Dobrze, że jutro do gina idziesz, to Cię obejrzy.

Ktr - super lista. Świetny sposób z tym podziałem. Tylko ja proszę o przesunięcie mnie wyżej :-) Termin mam na 17.08.

Franek - u mnie córa z charakterkiem od maleńkości. Jak się rozdarła jako jednodniowy maluch, to nie mogłam skumać, dlaczego ludzie mówią, że niemowlaki "kwilą", ona się darła jak małe lwiątko. A i teraz nie daje sobie w kaszę dmuchać. Przynajmniej wiem, że sobie poradzi, a i do żłobka się nie bałam ją dawać :-D

AleksandraMaria - widzę, że Ci jeszcze trochę na wątrobie siedzi. To ja w takim razie przeproszę Cię za mój post (skierowany do IzyV). Zdaje się, że nikogo innego on nie uraził, ale jeśli Ty nie możesz mi wybaczyć głupiego stwierdzenia, że Iza powinna się skontaktować z jakimś polskim lekarzem, to składam samokrytykę: PRZYZNAJĘ, ŻE POLSKA SŁUŻBA ZDROWIA JEST DO D... A LEKARZE NIE PRZEJMUJĄ SIĘ SWOIMI PACJENTKAMI I WCALE, A WCALE NIE ROBIĄ IM USG. I WSZĘDZIE NA ŚWIECIE JEST LEPIEJ, NIŻ U NAS.

reklama
Do góry