Izka87
Fanka BB :)
Iza myślę, że jak zrobisz szybką kanapkę to nie zaszkodzi, ale nie stój przy garach! ja poprostu leżałam, ale nie na brzuchu. Na plecach, na boku owszem, w półsiedzącej też leżałam, bo inaczej by mnie chyba wszystko bolało po 3 tyg chodzi o to, żeby się nie nadwyrężać i nie być w pozycji pionowej. Ja miałam o tyle dobrze, że akurat mąż ma taką pracę, że miał dużo wolnego i przynosił mi obiadki do łóżka
zaczarowana to będę leżeć z ściśniętymi kciukami za Ciebie
laski a ja sobie dzisiaj takiego strachu narobiłam, że az mnie brzuch rozbolał! kąpie się, kąpie, gole sobie nóżki i wiadomo co i nagle krew... myślałam, że mi serce stanie! wyskoczyłamz wanny jak poparzona a tu coooo, okazuje się, że się zacięłam.. Chrysteee ale stress, a później chyba z tego wszystkiego znowu pojawiła się nitka brązowawego śluzu przy podcieraniu. Normalnie nie wytrzymie do tej 16stej, żeby tylko wszystko było dobrze..
zaczarowana to będę leżeć z ściśniętymi kciukami za Ciebie
laski a ja sobie dzisiaj takiego strachu narobiłam, że az mnie brzuch rozbolał! kąpie się, kąpie, gole sobie nóżki i wiadomo co i nagle krew... myślałam, że mi serce stanie! wyskoczyłamz wanny jak poparzona a tu coooo, okazuje się, że się zacięłam.. Chrysteee ale stress, a później chyba z tego wszystkiego znowu pojawiła się nitka brązowawego śluzu przy podcieraniu. Normalnie nie wytrzymie do tej 16stej, żeby tylko wszystko było dobrze..