reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

tak maciejka, u mnie schizofrenia- albo totalna deprecha, placz i zgrzytanie zebow, nerwy w strzepkach, albo jestem uber szczesliwa i optymistyczna...
moze po 1trym bedzie lepiej ... jeszcze 2.5tyg :D

reklama
Ją też najlepszego nastroju nie mam. Ciągle coś...i zaczynam się martwić. Chciałabym żeby było wszystko dobrze a tu ciągle coś. Iza współczuję przygód, najważniejsze że z maluchem wszystko oki :)))

Maciejkaa, hormony mnie też dobijają. Właśnie nawrzeszczałam na męża i synów, pies, też na baczność.:-) Ale poskutkowało, żebyście widziały jak się wszyscy uwijali ze sprzątaniem i obiadem..:-) Raz bym ich wszystkich przez okno wyrzucała, tak mnie wkurzają, a za chwilę mam wyrzuty sumienia że ich tak traktuję.. Z drugiej strony, płaczę nawet na głupiutkich filmach. Koszmar.:-)
Quincy, Izka, trzymam kciuki za badanka jutrzejsze.Za siebie też, bo jutro o16 chwila prawdy i u Nas.:-) Iza V., ty to jesteś taki cudowny przykład tego jak można w każdej nawet najgorszej sytuacji znaleźć coś pozytywnego. Twój dzidziuś będzie miał wspaniałą, silną mamuśkę.:-)

Iza no jakie 2,5 tyg ? 2trymestr zaczyna się od 13tygodnia. Czyli u Ciebie za parę dni. Szczerze współczuję tego wydarzenia. Dobrze ze dzidzia wporządku :*

Zaczarowana zupełnie tak samo jest u mnie . Nabroje a potem mi przykro ..

Maciejka, Zaczarowana - ja dzisiaj też od rana miałam doła. mój mąż od kilku tygodni narzeka, że w tym roku nie jedziemy na snowboard do Włoch:crazy: co roku jeździmy a teraz z oczywistych względów taki wyjazd odpada. i on niby rozumie ale co chwilę wspomina, delikatnie namawia itd. więc się wkurzyłam:crazy: wykrzyczałam, że tylko mi zależy na dziecku, że jest niedojrzały :szok:

Iza - wszystko będzie dobrze! Lekarz powiedział, że z dzidziolem jest ok więc tego się trzymajmy!

No Fibi Twoja złość jest w pełni uzasadniona. To nie Ty powinnaś mieć dola a raczej twój mąż za swoje zachowanie wręcz nieadekwatne do sytuacji .. także nie stresuj się :-)

Fibi, normalnie jak czytałam, to mi się buzia sama śmiała;-)Ten tekst że tylko mi zależy na tym dziecku, znam z autopsji...:-) U nas stały punkt programu. Swoją drogą to masz rację że się wkurzasz, ty w tym roku będziesz miała znacznie więcej ograniczeń w związku z ciążą... Ale niestety faceci tego nie ogarniają...:-)

Ostatnia edycja:
Zaczarowana fibi zauważyłam ze jesteście już w 4 miesiącu ciąży czyli w drugim trymestrze. Super ! Pewnie jesteście spokojniejsze :) powiedzcie, wsłu****ecie się już w ruchy maleństwa? Ponoć nawet od 12 tygodnia już można wyczuć :-)

Ostatnia edycja:
Zazdroszczę wam spokojnej bezproblemowej ciąży :)) . U mnie brzuszka ciężarowego nie widać i czekam już na wtorkową wizytę u lekarza, który będzie prowadził moja ciążę. Wypytam się go o wszystko i pewnie zobaczę maluszka na usg :)) szczególnie po tym plamieniu.

Ostatnia edycja:
reklama
Maciejka, ja się ruchów nie spodziewam wcześniej niż w skończonym 14, 15 tygodniu, a mogą być nawet koło 16, bo tak czułam w poprzedniej ciąży. Już wiem czego się spodziewać i czasem mam wrażenie, że już czuję chociaż wiem że to jeszcze nie czas...:-)Spokojniejsza jestem, bo skończyły się plamienia, mdłości już prawie ustąpiły i biust już tak nie przeszkadza. Staram się cieszyć, bo to taki jeden z lepszych momentów ciąży.. Jeszcze sama buty zakładam...:-)

Do góry