reklama
zaczarowana79
3*mama :-)
Agata, Margo, wrzucać przepisy dziewczyny, :-) Normalnie kucharz się we mnie obudził:-).:-):-)
All me, spokojnie, leż i odpoczywaj. U mnie plamienia przestały występować dopiero tydzień temu, a tak to cały czas plamiłam i soę martwiłam. Jednak jeżeli cię to niepokoji, to lepiej to faktycznie sprawdź . Tak jak pisała Agata, dopóki to nie jest żywa krew to nie powinno się nic złego dziać. :-)
Iza V., ja cały czas wierzę wten twój własny biznes. :-)
SamaOla, trzymaj się, też mam nadzieję że wkrótce dasz nam znać o dobrej nowinie.
All me, spokojnie, leż i odpoczywaj. U mnie plamienia przestały występować dopiero tydzień temu, a tak to cały czas plamiłam i soę martwiłam. Jednak jeżeli cię to niepokoji, to lepiej to faktycznie sprawdź . Tak jak pisała Agata, dopóki to nie jest żywa krew to nie powinno się nic złego dziać. :-)
Iza V., ja cały czas wierzę wten twój własny biznes. :-)
SamaOla, trzymaj się, też mam nadzieję że wkrótce dasz nam znać o dobrej nowinie.
IzaVarsovie
Fanka BB :)
All me przestań panikowac !! Dopoki nie będzie krwi nie ma się czym martwić!!! Nawet od kaszlu czy kichania czy podnoszenia czegoś mogły ci poprostu naczynka peknac i lekko zabarwić sluz... Nie panikuj bo dziecko potrafi już odczuć nasz stan emocjonalny i jak się martwimy to jest niespokojne (ciagle sobie to powtarzam i doszłam do wniosku ze jak mówiłyscie, bóg daje dzieci i na dzieci, z reszta i tak nie chciałam wychowywać moich dzieci w Nicei więc sprzedaż mieszkania nie jest takim złym wyjściem ))
A ja już bardzo chętnie zajmie się moim biznesem, tylko nie wiem jak to wszystko rozkręcić :/ będę pewnie potrzebowała waszych mądrych głównek hehe
A ja już bardzo chętnie zajmie się moim biznesem, tylko nie wiem jak to wszystko rozkręcić :/ będę pewnie potrzebowała waszych mądrych głównek hehe
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Samaola - tulaski!
IzaV jeśli chodzi o zdobywanie klientów to najlepiej zrobić sobie coś w stylu portfolio z ofertą.
Powinnaś się zastanowić ile będziesz chciała za swoje arcydzieła i przewidzieć ewentualne
zniżki przy większej ilości. Potem rozesłać do potencjalnych dystrybutorów.
Możesz poszukać sklepów i butików gdzie wstawisz na próbę swoje sukieneczki.
Ponieważ jest to raczej unikatowy towar można spróbować poszukać np. sklepów z akcesoriami
dla tancerzy lub aktorów. Ja to widzę w tych spódniczkach taki zespół dziecięcy np. Fasolki,
a nóż uda ci się zdobyć takie zlecenie. Może coś z tych pomysłów wykorzystasz, powodzenia:-)
All-me dużo odpoczywaj i leż, a przede wszystkim nie denerwuj się ... na pewno wszystko będzie dobrze.
Ja właśnie byłam na budowie, poogarniałam trochę, pozamiatałam i mnie wkurza,że nie mogę wziąść się za cięższą robotę.Na szczęście mój m. każdą wolną chwilę tam spędza, więc jest duża szansa , że na wiosnę wprowadzimy się do nowego domku.:-)
IzaV jeśli chodzi o zdobywanie klientów to najlepiej zrobić sobie coś w stylu portfolio z ofertą.
Powinnaś się zastanowić ile będziesz chciała za swoje arcydzieła i przewidzieć ewentualne
zniżki przy większej ilości. Potem rozesłać do potencjalnych dystrybutorów.
Możesz poszukać sklepów i butików gdzie wstawisz na próbę swoje sukieneczki.
Ponieważ jest to raczej unikatowy towar można spróbować poszukać np. sklepów z akcesoriami
dla tancerzy lub aktorów. Ja to widzę w tych spódniczkach taki zespół dziecięcy np. Fasolki,
a nóż uda ci się zdobyć takie zlecenie. Może coś z tych pomysłów wykorzystasz, powodzenia:-)
All-me dużo odpoczywaj i leż, a przede wszystkim nie denerwuj się ... na pewno wszystko będzie dobrze.
Ja właśnie byłam na budowie, poogarniałam trochę, pozamiatałam i mnie wkurza,że nie mogę wziąść się za cięższą robotę.Na szczęście mój m. każdą wolną chwilę tam spędza, więc jest duża szansa , że na wiosnę wprowadzimy się do nowego domku.:-)
Agata_K
Samaola, przytulam Cię z całych sił! Wierzę, że następnym razem się uda!
Iza, dumna jestem z Ciebie, że potrafisz na wszystko patrzeć pozytywnie, mimo przejściowych trudności. Tak trzymaj!
Cwietka - to ja na tego kurczaka z curry i bananami proszę przepis;-) Ja dziś chyba zapiekę banana z musem pomarańczowym w cieście francuskim i zjem z gałką lodów. Zaczyna mi się chyba faza "słodkie"
Iza, dumna jestem z Ciebie, że potrafisz na wszystko patrzeć pozytywnie, mimo przejściowych trudności. Tak trzymaj!
Cwietka - to ja na tego kurczaka z curry i bananami proszę przepis;-) Ja dziś chyba zapiekę banana z musem pomarańczowym w cieście francuskim i zjem z gałką lodów. Zaczyna mi się chyba faza "słodkie"
IzaVarsovie
Eh ja się czuje bardziej jak schizofreniczka, bo jednego dnia płakać mi się chce i jestem cała załamana a drugiego tryskam pozytywna energia ^^
Maciejkaa
Trymestry zaczyna się liczyć już od pierwszego dnia ostatniej miesiączki.
1-4 tydzień to 1miesiąc
5-8 tydzień to drugi miesiąc
9-12 tydzień to trzeci miesiąc.
I to jest pierwszy trymestr. Pierwsze 3miesiące to pierwszy trymestr. Czyli od 13 tygodnia zaczyna się drugi trymestr.
Współczuję kochane wam mdłości. Ja nie mam na szczęście wcale i apetyt mam na słodkie non stop identycznie jak w 1 ciąży. Może znów będzie chłopak
1-4 tydzień to 1miesiąc
5-8 tydzień to drugi miesiąc
9-12 tydzień to trzeci miesiąc.
I to jest pierwszy trymestr. Pierwsze 3miesiące to pierwszy trymestr. Czyli od 13 tygodnia zaczyna się drugi trymestr.
Współczuję kochane wam mdłości. Ja nie mam na szczęście wcale i apetyt mam na słodkie non stop identycznie jak w 1 ciąży. Może znów będzie chłopak
zaczarowana79
3*mama :-)
Iza, to nie schizofrenia, to ciąża...:-)
Samaola - współczuję :-( Trzymaj się i życzę żebyś niedługo znów mogła się cieszyć z fasolki!
All-me - odpoczywaj i na pewno wszystko będzie dobrze!
Iza - haha, Zaczarowana dobrze pisze, że nie żadna schizofrenia tylko ciąża Ja oprócz tych zmian nastroju jestem jeszcze teraz totalnie roztargniona i zakręcona, o wszystkim zapominam albo robię jedną rzecz po kilka razy Uroki stanu odmiennego
All-me - odpoczywaj i na pewno wszystko będzie dobrze!
Iza - haha, Zaczarowana dobrze pisze, że nie żadna schizofrenia tylko ciąża Ja oprócz tych zmian nastroju jestem jeszcze teraz totalnie roztargniona i zakręcona, o wszystkim zapominam albo robię jedną rzecz po kilka razy Uroki stanu odmiennego
reklama
panna.migotka
Zaangażowana w BB
U mnie zmiany nastroju to też norma :-) Ostatnio łatwo się złoszczę i potrafię rozbeczeć się z byle powodu, rozczula mnie wszystko, płaczę oglądając niektóre reklamy
IzaV niestety nie znam się na marketingu, ale trzymam kciuki za biznes.
IzaV niestety nie znam się na marketingu, ale trzymam kciuki za biznes.