Agata_K
Fanka BB :)
Iza, straszna ta sytuacja, ale jestem pewna, że się wszystko poukłada. Może nie jest to coś, czego teraz chcesz słuchać, ale z każdej, nawet najgorszej sytuacji, można wyciągnąć pozytywne wnioski. Nie znamy dokładnie sytuacji, ale:
- jeśli popełniłaś jakieś błędy to na pewno po raz ostatni;
- wiesz już, na kogo możesz liczyć, a na kogo nie;
- przejdziesz przez tę burzę i będziesz po niej o wiele silniejsza;
- właśnie to może umocnić Twój związek, o którym nam co nieco opowiadałaś.
I wiem, że nie zabrzmi to dobrze, ale pieniądze rzecz nabyta. Przychodzą i odchodzą.
Temat znam doskonale z autopsji, bo będąc nastolatką prawie wylądowałam z mamą i siostrami pod mostem, bo nas tak 'kochany tatuś' urządził. Zostawił masę długów i czmychnął.
Nie pamiętam, czy powiedział to Warren Buffet czy Robert Kiyosaki, ale każdy milioner przynajmniej raz w życiu bankrutuje i lepiej wcześniej niż później. Może z tej sytuacji wyrośnie kiedyś coś dobrego? Może jutro wpadniesz na jakiś genialny pomysł? A może zaczniesz się poświęcać szyciu czy jakiejś innej pasji i to Cię zaprowadzi na szczyt?
Staraj się myśleć pozytywnie, choć wiem, jak to jest trudne w takich chwilach. Wszystkie tu trzymamy za Ciebie kciuki!!
- jeśli popełniłaś jakieś błędy to na pewno po raz ostatni;
- wiesz już, na kogo możesz liczyć, a na kogo nie;
- przejdziesz przez tę burzę i będziesz po niej o wiele silniejsza;
- właśnie to może umocnić Twój związek, o którym nam co nieco opowiadałaś.
I wiem, że nie zabrzmi to dobrze, ale pieniądze rzecz nabyta. Przychodzą i odchodzą.
Temat znam doskonale z autopsji, bo będąc nastolatką prawie wylądowałam z mamą i siostrami pod mostem, bo nas tak 'kochany tatuś' urządził. Zostawił masę długów i czmychnął.
Nie pamiętam, czy powiedział to Warren Buffet czy Robert Kiyosaki, ale każdy milioner przynajmniej raz w życiu bankrutuje i lepiej wcześniej niż później. Może z tej sytuacji wyrośnie kiedyś coś dobrego? Może jutro wpadniesz na jakiś genialny pomysł? A może zaczniesz się poświęcać szyciu czy jakiejś innej pasji i to Cię zaprowadzi na szczyt?
Staraj się myśleć pozytywnie, choć wiem, jak to jest trudne w takich chwilach. Wszystkie tu trzymamy za Ciebie kciuki!!