mgd
ماما كوثر
NABAWA kokon bije na leb rozek (mialam jeno i drugie) rozek skonczyl jako kolderka
a przewage kokony maja boooo:
-otulaja dziecko dokladnie,
-sa miekkie, mile w dotyku, elastyczne
-nie krepuja ruchow
-przewiewne, dziec sie nie poci
-zajmuja malo miejsca..zawsze mozesz wiac go z soba do torby
-sluza jako swietny usypiacz... Moj Myszon mala bardzo silny odruch Moro, komon pomagal jej spac spokojnie
FRANEKKIMONO, DAMAGI nie chwalic sie na pusto brzuchami! Zdjeeecia
IZKA zaciskam! Nawet u stop!
MICIURKA rozstepy to sprawa genetyczna kremy i inne cuda moga je ewentualnie tylko zmniejszyc ale nie wyeliminowac
ja nie uzywam kosmetykow z parabenami, i jestem od lat wierna "koziemu mleku" z Ziaji. Nawet na moja egzemowa skore dziala
MACIEJKA po pierwsze gratki ze wszystko dobrze, po drugie... Twoj lekarz bedzie z Toba az do porodu. Masz sie czuc komfortowo, bezpiecznie i pewnie. Zmieniaj go az trafisz na tego wlasciwego
MARGO25 no ja wlasnie jestem takim przypadkiem kwas foliowy w konskej dawce. Pytalam lekarza. Nie mozna przedawkowac
ZACZAROWANA wydziergam z przyjemnoscia
KICIABP trzymaj sie kochana. Jetes pod opieka lekarza wiec antybiotyk to nic strasznego
a przewage kokony maja boooo:
-otulaja dziecko dokladnie,
-sa miekkie, mile w dotyku, elastyczne
-nie krepuja ruchow
-przewiewne, dziec sie nie poci
-zajmuja malo miejsca..zawsze mozesz wiac go z soba do torby
-sluza jako swietny usypiacz... Moj Myszon mala bardzo silny odruch Moro, komon pomagal jej spac spokojnie
FRANEKKIMONO, DAMAGI nie chwalic sie na pusto brzuchami! Zdjeeecia
IZKA zaciskam! Nawet u stop!
MICIURKA rozstepy to sprawa genetyczna kremy i inne cuda moga je ewentualnie tylko zmniejszyc ale nie wyeliminowac
ja nie uzywam kosmetykow z parabenami, i jestem od lat wierna "koziemu mleku" z Ziaji. Nawet na moja egzemowa skore dziala
MACIEJKA po pierwsze gratki ze wszystko dobrze, po drugie... Twoj lekarz bedzie z Toba az do porodu. Masz sie czuc komfortowo, bezpiecznie i pewnie. Zmieniaj go az trafisz na tego wlasciwego
MARGO25 no ja wlasnie jestem takim przypadkiem kwas foliowy w konskej dawce. Pytalam lekarza. Nie mozna przedawkowac
ZACZAROWANA wydziergam z przyjemnoscia
KICIABP trzymaj sie kochana. Jetes pod opieka lekarza wiec antybiotyk to nic strasznego