reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

W drugiej ciazy chodzę na NFZ bo bardzo fajna lekarka i w szpitalu który byl nie dawno prywatny a teraz ma kontrakt,warunki są super,zawsze na wizycie pyta się mnie czy jeszcze pracuje może będzie oki.
Pracodawca chce redukcji kosztów wiec im to na rękę[emoji6]

reklama
Aha, no to fajnie, może jak to kobieta po prostu wykaże się większą empatią :) Daj znać jak na wizycie, jak dzidziuś i w ogóle.

jestem juz po wizycie , wszystko super maleństwo sobie bryka i fika ma 5 cm ze zwolnieniem nie ma problemu ,za tydzień mi wypisze a ja pozalatwiam wszystkie sprawy w pracy [emoji6]

Hej dziewczyny [emoji3] Kuba chodzi do przedszkola i wszystko jest ok [emoji3] juz zna nowa piosenkę i wierszyk [emoji3] Aga, super, ze z maleństwem wszystko w porządku ! Ja tez sie zawsze bałam jak u nas dziewczyny na początku traciły maleństwa [emoji27] ale nie ma co sie zamartwiać, jak u ciebie wszystko dobrze ! [emoji3] ja za tydzień mam dostać @ i chyba znowu dostane bo jakiś dziwny miałam ten miesiąc [emoji45] w pracy dużo roboty i jakaś taka przemęczona jestem.. Zdarzają mi sie od 3 dni zawroty głowy a 21 padam.. Dzisiaj prawie zastałam do pracy eh.. Taka j., a jak moge wiedzieć to co było powodem, ze tak długo staraliście sie o Kubusia? Miałaś jakieś problemy zdrowotne czy tak po prostu wyszło bez przyczyny?

Basia ostatecznie nie wiem dlaczego, hormony mi wyszły dobrze, mężowi badanie też ok i już się poddaliśmy i stwierdziłam, że najwyraźniej mamy mieć jedno dziecko i dokładnie w tym miesiącu co olałam sprawę zaszłam w ciążę :) Chyba taka psychiczna blokada u mnie wystąpiła, za bardzo chciałam.

Basia tylko Wy dopiero zaczynacie w sumie, nam się udało po 3 latach także ja już miałam lekkie schizy na tym tle. Mam nadzieję, że szybko się Wam uda. Może akurat udało się w tym miesiącu. Ja miałam wszelkie objawy na @ a potem przez 9 miesięcy jej nie miałam :)

reklama
Basia super ze Kuba tak ładnie chodzi do przedszkola. Teraz trzeba uważać z chorobami bo taki okres.
Dziękuję fajnie było zobaczyć maleństwo na monitorze. W pon idę na genetyczne to jeszcze raz je podgląde [emoji6] Basia kochana nie martw się na zapas ,wiem ze człowiek o tym myśli ale wszystko się uda,zawsze możesz iść do lekarka aby Ci zleciła postawowe badania Tsh prolaktyna czy jest oki. Mnie wybrzuszylo dużo szybciej niż w pierwszej ciąży .
Venicee co u Was tak długo milczysz ,mam nadzieje ze wszystko oki.
Basia my też jesteśmy przed kupnem fotelika bo zima idzie i dziecko pobierane.Jaki kupiliscie?
Taka j u Ciebie chłopaki zdrowe? w tym roku masz komunie czy jesteś już po?

Do góry