reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Piszę z kompa więc działa...
Dziś mieliśmy zaległe ur Mikołajka ;D i w taki upał...nigdy więcej kurna....z mężem sie pożarłam,i wiem że szybko się nie odezwę...
Oj czasami mam ochotę jeb..ć tym wszystkim wyjść w pierniki...
TakaJ jak czytam co piszesz -oj chyba jesteśmy bardzooo podobne...bo ja na samą myśl mam stresa że wracać mam do pracy ....za mc chyba będę na pigułach na stresy...

reklama
Venicee ja jak tak dalej pójdzie to za miesiąc też na pigułach będę ale w domu na L4 od psychiatry ;) Niestety właśnie boję się. A w sumie tylko 1 dzień mi został :( A Ty pracujesz w państwowej bo nie pamiętam czy pisałaś? Masz rację urodziny w upał to masakra, my też robiliśmy to był gorąc a jeszcze robiliśmy wspólne z teściową i było masę ludzi u nas, ciężko potem opanować to i żeby każdy zadowolony był itd. Też powiedziałam mężowi, że takie duże urodziny to ja pasuję. Na szczęście od jutra ma być leciutko chłodniej i mam nadzieję, że tak będzie bo w pracy potem leje się z człowieka.

Tak w państwówce ...
Czym więcej o tym powrocie myślę -to wydaje mi się że źle zrobiłam.Oj słabo widze wstawanie ...bo Miki lubi pospać ...A co dopiero reszta...Dziś idziemy ma szczepienie ...

Venicee powodzenia na szczepieniu! Daj znać jak poszło. A miałaś możliwość ten wychowawczy pociągnąć?

Po szczepieniu już...teraz nerwówka mi się włączyła na 3 dni conajmniej.
Karolcia szczepiona na raka szyjki ...Miki megingokoki...
Mogłam nie wracać TakaJ ...ale jakoś tak się złożyło...w razie czego wrócę spowrotem na wychowawczy jak będzie taka potrzeba i koniec. Miki idzie ze mną do pracy, bo ja w żłobku pracuję.

Venicee to jeśli masz taką możliwość w razie czego to spoko, ja to raczej musiałabym szukać czegoś innego bo kasę potrzebujemy też mojej ale to muszę się wziąć za jakiś język obcy.

Jak tam debiutujący dzisiaj?
Takiego upalnego 1 września dawno nie pamiętam...albo wogóle...
Dziś fajny dzień w sumie.Wózio mi się sprzedał. Dzieci zadowolone po rozpoczęciu.Choć córa ma 3 razy zajęcia do 17....:szok::szok: długo trochę....
Czujna jestem -co chwila czy które gorączki nie ma po szczepieniu...
Sluchajcie chce -no musze kupić zwykłą ,no tańszą spacerówkę -musi mieć 4 koła :D hehhe i myślę nad caretero sonata ,baby design travel lub baby design enjoy ??? moze któras ma coś w tym stylu?

Venicee ja niestety na wózkach się nie znam, zawsze miałam coś od kogoś na szczęście i już nie patrzyłam ani z jakiej to firmy bo darowanemu koniowi ... Jak do teraz nie wyszła gorączka to może już będzie dobrze. No takiego upału to ja też nie pamiętam w rozpoczęcie roku, gorąco a jutro ma być niby 15 stopni mniej, ciekawe. U nas dzieci mają chodzić na zmianę bo 2 klasy mają 1 pomieszczenie, ciekawe jak to będzie, nie widzę tego, miałam poukładane, żeby rano zawsze ktoś oddał synka do szkoły a teraz ... nie wiem, zobaczymy.

Witam!
Venicee- życzę, aby ręka synka szybko wyzdrowiała.

My tez po rozpoczęciu roku ze starszą, ona cała w euforii, ja już niekoniecznie. Wciąż zadaję sobie pytanie, czy dobrze zrobiłam posyłając ją do 1. klasy, zamiast zrobić odroczenie. Córka bardzo chciała pójść do 1.klasy, będzie w jednej grupie z najlepszą koleżanką , a ostatnio mi powiedziała,że miała już dość pani z przedszkola, rozbawiła mnie przy tym, bo mówi - wiesz mamo te jej zęby, no fakt zęby ma duże.

Spokojnej nocy!

reklama
Aurelia spokojnie ! jeśli córa chętna to pół sukcesu ! :D a widzisz szczerość jest super u dzieci ....
U mnie jęczą że do późna lekcje....no bo córa ma 2 razy do 17 a syn 2 razy.... no trudno się mówi....
Książek nie mamy. ....olewkę jakąs mam w tym roku....
TakaJ ułozy się bo musi ! bądź dobrej myśli kobieto !

Do góry