reklama
Venicee, bylismy w Novi Vinodolski wybraliśmy miejsce stosunkowo najbliżej bo nie wiedziałam jak Kuba będzie się zachowywać w aucie Na szczęście prawie całą drogę przespał
Dziewczyny, miały wasze maluchy mierzone ciśnienie na bilansie? Jeżeli tak, to jaki był wyniki?
Dziewczyny, miały wasze maluchy mierzone ciśnienie na bilansie? Jeżeli tak, to jaki był wyniki?
jejku jak dawno mnie nie bylo.
Pawełek dalej w pampersie. Ale kupa tylko na kibelek. Nakkładka i siedzi sam wola ze chce a jak mu sie trafi podczas drzemki to budzi si ei wola ze chce. Tylko ze potem juz nie zasypia. Z sikaniem gorzej bo nie wiem nie czuje chyba ze mu sie chce. Sporo mowi. ostatnio coraz czesciej zdaniami takimi 4wyrazowymi.
gratulacje tym kóre są w ciązy, i tym co urodziły ja mam termin z om na 31.12 a z usg na 1.1.
na połówkowym wyszlo ze maly wazy 425g i kolo 18-19 cm ma
u mnie potwierdzony chlopak takze bede jedyna w domu pani i trzech chlopów.
po bilansie ok maly ma 94 cm i 14,5 kg. wszystko dobrze ale uciekaja mu jajka a nie lubi jak mu sie grzebie. wiec problem mam zeby je zsówac na dół. jak nie zejda na stale to zabieg bedzie musial miec.
Pawełek dalej w pampersie. Ale kupa tylko na kibelek. Nakkładka i siedzi sam wola ze chce a jak mu sie trafi podczas drzemki to budzi si ei wola ze chce. Tylko ze potem juz nie zasypia. Z sikaniem gorzej bo nie wiem nie czuje chyba ze mu sie chce. Sporo mowi. ostatnio coraz czesciej zdaniami takimi 4wyrazowymi.
gratulacje tym kóre są w ciązy, i tym co urodziły ja mam termin z om na 31.12 a z usg na 1.1.
na połówkowym wyszlo ze maly wazy 425g i kolo 18-19 cm ma
u mnie potwierdzony chlopak takze bede jedyna w domu pani i trzech chlopów.
po bilansie ok maly ma 94 cm i 14,5 kg. wszystko dobrze ale uciekaja mu jajka a nie lubi jak mu sie grzebie. wiec problem mam zeby je zsówac na dół. jak nie zejda na stale to zabieg bedzie musial miec.
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Basia super fotki, fajnie, że wakacje takie udane
Venicee gratulacje postępów w nocnikowaniu! Byle tak dalej! To jestem w tej samej miejscowości co byłaś
Żabila ja jestem jedną dziewczyną i powiem Ci, że jest fajnie. Ja tam lubię chłopaków i cieszę się, że Jakub jest właśnie Jakubem
My za 2 dni do domu niestety, szkoda mi trochę wiadomo. Wszystko co dobre szybko się kończy a w przyszłym roku chyba nigdzie nie pojedziemy bo mąż chce zacząć rozbudowę domu to przez kilka lat będziemy mieć na co wydawać kasę
Venicee gratulacje postępów w nocnikowaniu! Byle tak dalej! To jestem w tej samej miejscowości co byłaś
Żabila ja jestem jedną dziewczyną i powiem Ci, że jest fajnie. Ja tam lubię chłopaków i cieszę się, że Jakub jest właśnie Jakubem
My za 2 dni do domu niestety, szkoda mi trochę wiadomo. Wszystko co dobre szybko się kończy a w przyszłym roku chyba nigdzie nie pojedziemy bo mąż chce zacząć rozbudowę domu to przez kilka lat będziemy mieć na co wydawać kasę
Witam
Żabila gratuluję syneczka drugiego woww juz połowa ciąży za Tobą -ależ to leci .A co dopiero snułaś plany ...
Twój synek kawał faceta
TakaJ jak wrócisz napisz jak tam Zdjęc chciałabym pooglądać trochę.Warto to powspominać fajne wypady na Ciovo .
A i nie nastawiaj się że wakacji nie będzie...czas pokaże ! spokojnie !
Basia NoviVinodolski to na Krk jest????
Co do kibelka ja juz sił nie mam....dziś Miki nasikał rano do nocnika i pampera mi przyniósł żeby założyć...
Miki sporo mówi ..po swojemu...choć jak niejedna osoba stwierdziła że wiecej mówi niż mi sie wydaje....
Żabila gratuluję syneczka drugiego woww juz połowa ciąży za Tobą -ależ to leci .A co dopiero snułaś plany ...
Twój synek kawał faceta
TakaJ jak wrócisz napisz jak tam Zdjęc chciałabym pooglądać trochę.Warto to powspominać fajne wypady na Ciovo .
A i nie nastawiaj się że wakacji nie będzie...czas pokaże ! spokojnie !
Basia NoviVinodolski to na Krk jest????
Co do kibelka ja juz sił nie mam....dziś Miki nasikał rano do nocnika i pampera mi przyniósł żeby założyć...
Miki sporo mówi ..po swojemu...choć jak niejedna osoba stwierdziła że wiecej mówi niż mi sie wydaje....
taka j.
Venicee masz rację, w tym roku też miało nie być a byliśmy 2 razy ale jednak wolę miłą niespodziankę. Wróciliśmy dzisiaj o 2 w nocy. Teraz przez kilka dni na pewno muszę się oswoić, zawsze mam ciężko po wczasach wrócić do domu. Było super, wiadomo, zdjęcia jakieś wstawię jak się już dokopię wszystkiego bo mam po aparatach, telefonach itd. Wyspa jest przeurocza, mąż właśnie mi mówił, że gdyby miał się przeprowadzić to właśnie na taki Okrug Donji a nie do np. Trogiru gdzie jest full ludzi. Jak na tym Donji było spokojnie, cicho, ludzie fajni choć mają z nas kasę to wiadomo ;-) ale i tak super. Podobało mi się bardzo choć ja jestem zwolenniczką wyjazdów za każdym razem w nowe miejsca więc gdybym jechała to pewnie gdzie indziej, ale było pięknie.
No to mamy podobne gusta z twoim mężem -też chciałabym tam mieszkać bo w Okrug Gornji to już raczej nie .My też tak robimy że nie chcemy 2 razy w to samo miejsce -ale na Ciovo akurat 2 razy byliśmy
Dobrze że szczęśliwie dojechaliście dasz radę sie ogarnąć...
A kiedy do pracy?
Mi się nerwy wł. bo się zanosi że wracam do pracy od października .
Dobrze że szczęśliwie dojechaliście dasz radę sie ogarnąć...
A kiedy do pracy?
Mi się nerwy wł. bo się zanosi że wracam do pracy od października .
taka j.
Venicee w Okrug Gornji już też bym raczej nie chciała, Donji to taka zabita dechami wioska i na taki wypoczynek, zwłaszcza z dziećmi to jest idealne, mało aut, mało ludzi nawet. Zaraz zaczynamy się rozpakowywać, przyjechaliśmy dzisiaj o 2 w nocy i mąż dopiero wstał i wyciąga z auta, ale tego nie lubię, no ale trzeba. Do pracy idę 2 września, do 1 września urlop mam jeszcze żeby na rozpoczęcie roku być. A potem niestety praca, niestety bo jej nie cierpię, widzę to za każdym razem jak mam wolne, urlop i mam wrócić A cykor ze mnie i boję się zmian. No i teraz mam państwową.
Państwową? zmieniłaś pracę?
Widziałam fotki ;D oj chciałabym tam oj bardzo ! ....choć narzekać nie mogę bo chyba nad Bałtyk z Mikim pojedziemy we wrześniu .....oby...Coraz bardziej wkurza mnie zachłanność polska...za pokój 2osobowy wszędzie nie mniej niż 80-90..nieważne że będę sama z dzieckiem 2 letnim....to my w sezonie za nas 4 + Miki płaciliśmy 215zł ...
E spoko jeszcze chwilę masz dla odpoczynku .
Ja dziś mam dosyć już....Ogóry robiłam do słoików .....ręce mnie bolą....
Widziałam fotki ;D oj chciałabym tam oj bardzo ! ....choć narzekać nie mogę bo chyba nad Bałtyk z Mikim pojedziemy we wrześniu .....oby...Coraz bardziej wkurza mnie zachłanność polska...za pokój 2osobowy wszędzie nie mniej niż 80-90..nieważne że będę sama z dzieckiem 2 letnim....to my w sezonie za nas 4 + Miki płaciliśmy 215zł ...
E spoko jeszcze chwilę masz dla odpoczynku .
Ja dziś mam dosyć już....Ogóry robiłam do słoików .....ręce mnie bolą....
reklama
taka j.
Venicee nie, nie zmieniłam pracy, od 14 lat pracuję w tej samej ale mnie wkurza ta praca, pracuję z taką kobietą, jest trudna w obyciu bardzo dla mnie, męczy mnie ta praca, jak przez kilka miesięcy pracowałam w innym dziale to czułam, że żyję, z chęcią chodziłam do pracy po prostu, jednak w pracy chyba najważniejsza jest atmosfera. Mnie się smutno trochę robi jak o tej Chorwacji pomyślę, zaledwie 2 tygodnie temu byłam przeszczęśliwa bo ostatni dzień w pracy i na wakacje a teraz ... Niby jeszcze te kilka dni mam urlopu ale to zleci szybciej niż myślę. Mam jakiegoś doła ale to przez tą robotę nieszczęsną. Nie chcę tam wracać.