reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

helo
Aga ale twój synuś duży facet :D dałabym mu 3 latka ! piękne miejsce Aga!
no co do żłobka-swoje Tymcio musi przejść taka prawda...ja się boję na myśl powrotu do pracy...z Mikim....
TakaJ jak po wakacjach? jakieś fotki może???
mi się już wł. nerw żeby Miki był zdrowy/po ostatnich wakacjach mam chore myśli niestety.../ale co ja poradzę...co ma być i tak będzie ....

reklama
Venicee wiem jak to jest, postaraj się być dobrej myśli albo lepiej nie myśleć o tym najlepiej. Wiem, że to trudne. Zdjęcie jakieś bym dała ale nie umiem dojść do tego, żeby to pozgrywać nawet, nie jesteśmy jeszcze do końca rozpakowani. Od powrotu ciągle gdzieś jeżdżę a mąż w pracy od rana do 19 więc mi nie pomoże.

Cześć dziewczyny !!
Dawno nie zaglądałam.. przepraszam ;)
U mnie dni strasznie szybko płyną.. ( pewnie jak i u was;P) przeważnie padam o 22 i nie mam sił nawet komputera otworzyć.. Ale w końcu postanowiłam zajrzeć :)
U nas wszystko w porządku. Kuba podobnie jak wasze chłopaki to mały rozrabiaka i złośnik, ale przy tym potrafi też być słodki i wie jak mnie podejść :-D Z mową u nas średnio.. coś tam mówi ale więcej jeszcze po swojemu.. Z nocnikowaniem to nawet nie mówię.. nadal nie chce nawet usiąść.. a jak już to zrobi to na 10 sekund i zwiewa.. :baffled:
Ja jeszcze w pracy.. Urlop dopiero od 3 sierpnia więc jeszcze trochę przede mną ;P

Madziasek, śliczne dzieciaki !! :-)
Aga, ale Tymcio jest słodziutki !! :) super zdjęcia i zazdroszczę wypadu na Cypr :) a jak tam sprawa drugiego dziecka? Staracie już się ?:)

Taka j., to Wy już po urlopie czy jeszcze będziesz miała wolne? :) wstaw jakieś zdjęcia Kubusia w wolnej chwili :)

Ewelinka, Piotruś jaki już duży !! a Ty już końcóweczka.. ojj.. ale ten czas leci :) jeszcze chwilka i córeczka będzie z Wami :)

Venicee, a Ty kiedy wracasz do pracy ?:)

Basia jak do pracy się chodzi to te dni tak płynę właśnie, a przy dzieciach to już całkiem. Gdzie się wybieracie na wakacje? Ja wróciłam 3 dni temu z Bułgarii ale mam teraz urlop do 24 lipca bo żłobek jest nieczynny, tylko muszę wykombinować opiekę dla niego na ostatni tydzień.

Hejka :) i ja wpadlam.. dom mnie pochlonal i czasu nie mam, ciagle sprzatanie, cos do zrobienia, tresura z psem, no i dzieciaki.... a nie pracuje i niby nic nie robie... jakbym tak poszla na 8 godzin, to doby by braklo....:)jak Wy tak ogarniacie?
My wrocilismy z Jastarni, bylismy akurat w upaly,wiec bylo bosko:)
Gosia gada, je sama. ale za to nie wola siku . Cos za cos ;)
Super fotki przystojniakow :)) i Niunka Madzi jaka duza :)))
Wstawie troche moich urlopowych :)

Załączniki

• 1436741185163.jpg
    1436741185163.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 37
  • 1436741206187.jpg
    1436741206187.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 35
  • 1436741225143.jpg
    1436741225143.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 33
  • 1436741249970.jpg
    1436741249970.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 33
  • 1436741269018.jpg
    1436741269018.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 37
Grinula teraz przy tej przeprowadzce to miałaś na pewno masę roboty i jeszcze dzieci także nie mów, że nic do pracy nie masz, a jak się chodzi do pracy to chyba tak trochę na olewająco się bierze różne rzeczy bo inaczej nie ma jak :) Super fotki, Gosia słodka, taka rozsądna się wydaje na tych fotkach i roztropna :)

Taka j. moze masz racje z praca :) tzn na pewno masz ;)
A Gosia hmm dzieki w sumie jest bardzo kumata wg mnie tylko z tym sikaniem do tylu... wlasnie kucala na srodku pokoju i powiedziala "o siku robie" szkoda ze w trakcie, a nie przed...

Mój mi też czasami w trakcie powie, tzn. "sisi" bo mój nie mówi także fajnie masz, że Gosia już tak ładnie mówi, możesz się dogadać, mój umie na pół gwizdka powiedzieć 5 słów i za ich pomocą się stara dogadać, i w związku z tym jedno słowo ma po 5 znaczeń :) Tak więc masz kumatą córę ;) A pieluchy na pewno pożegnacie kiedyś bo bez końca nie będzie w nich chodzić :) Ja tak podchodzę do tego z moim.

u nastez z sikaniem nici, ale na kupe prowadzi do wc, nakladka na wc jest duzo lepsza niz nocnik bo nie ucieka, z sikaniem jest jeszcze chyba za wczesnie u nnas, bo jemu strasznie sie podoba jak sika na podloge i robi to po pare kropel co kawalek, musialam bym go sadzac co pare minut

reklama
Jakub nawet chce siadać na nocnik ale dla niego to zabawa, siada i po paru sekundach schodzi po to, żeby za chwilę usiąść i znowu schodzić i tak w kółko.
Ewelinka chyba sobie sprawię tą nakładkę bo może to go skusi. Jak się czujesz i kiedy masz teraz tą wizytę?

Do góry