reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

helo
roztapiam się....w mieszkaniu jedyne 28.... za oknem to już wogóle..
Dlatego weekend mieliśmy na wsi...
co tam słychać U WAS?

reklama
siedzimy u dziadkowc z piotrusiem i czekamycaz sie troszke ochlodzi, woda sie w basienie grzeje a wlasnie skonczylam prac dywany bo pogoda super, jeszxze 3 tyg, jutrovide na gbs to sie pochwale ile mala wazy

Ewelinka to oby mała nie czekała z przyjściem na świat ;) Cieszę się, że wszystko w porządku. Kiedy masz teraz wizytę?

wizyta 22 lipca, za 2 tygodnie, z jednej strony chcialabym urodzic przed ale fajnie by bylo tez sprawdzic wage na dobrym usg tuz przed porodem bo to w szpitalu moze inaczej pokazuje, ostatnio w szpitalu pokazalo mi 2300 a po tygodniu na wizycie bylo dalej 2300, oby nie urosla duzo, jakby sie cos dzialo to pojde szybciej na wizyte i juz

Ewelinka ja miałam ostatnią wizytę 22 lipca :) Z tym określaniem wagi to różnie, bo zależy chyba gdzie przystawi ten kursor a pewnie każdy milimetr jest ważny i to chyba tylko tak orientacyjnie można ocenić. Mnie starszego synka określali na 2900 a urodził się tydzień później 2500.

Hej dziewczyny,

Melduje sie !!! przepraszam że tak długo nic nie pisałam ale same wiecie jak to z czasem, u mnie w pracy teraz sezon wiec brak czasu na wszystko. Co u nas, bylismy na wakacjach koniec maja Tymcio super podróżnik ma to po mamie hahaha Cypr piekny bylismy tydzien troche krótko ale lepsze to niż nic, niestety na wakacjach złapał katar i tak sie z nim zaprzyjaznilismy ze ciezko go wypędzić.Od czerwca chodzi do żłobka panie bardzo go chwala jest płacz jak go oddaje ale ponoc pózniej jest jest oki,. Od wrzesnia bedzie chodzil do oanstwowego złobka gdzie w grupie jest 36 dzieci!!! po wakacjach dostał zapalenie spojówek a od tygodnia ma angine więc siedzi z babcia w domu ehh, przerazona jestem tymi chorobami a to dopiero poczatek. Zaczynamy powoli siusiac do nocnika,w domu fajnie nam to juz idzie, musze mu przypominac sam nie zawoła ale ostatnio mnie zadziwił bo przyszeł do mnie z nocnikiem i kazał sobie sciagnac majteczki.
Juz taki jest kumaty coraz wiecej zaczyna mówic.
Ewelinka wyglądasz super taka mała piłeczka, trzymam kciuki za Was.
Madziasek ale juz duża ta Twoja niunia , sliczności.
Taka j baw sie dobrze na wakacjach i nie myśl o chorobach my dostalismy katarek ale i tak było super :-)nie martw sie na zapas

20150604_163030.jpg20150604_163033 (1).jpg20150526_144604.jpg20150517_155041.jpg

Załączniki

• 20150517_155041.jpg
    20150517_155041.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 38
  • 20150604_163030.jpg
    20150604_163030.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 41
  • 20150604_163033 (1).jpg
    20150604_163033 (1).jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 33
  • 20150526_144604.jpg
    20150526_144604.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Aga ale Tymcio słodki chłopczyk, fajnie, że wakacje udane, z fotki widać, że miejsce faktycznie bajeczne. Ja już wróciłam z wakacji więc już po strachu :) My złapaliśmy kaszel ale osłuchowo itd. ok więc liczę, że się uporamy z tym.

Do góry