reklama
ewelinka12
Fanka BB :)
siedzimy u dziadkowc z piotrusiem i czekamycaz sie troszke ochlodzi, woda sie w basienie grzeje a wlasnie skonczylam prac dywany bo pogoda super, jeszxze 3 tyg, jutrovide na gbs to sie pochwale ile mala wazy
ewelinka12
bylam na ktg i wszystko ok, mala wazy 2950, w 2tyg urosla ponad pol kolograma, prwnie bedzie duza jak piotrus
ewelinka12
wizyta 22 lipca, za 2 tygodnie, z jednej strony chcialabym urodzic przed ale fajnie by bylo tez sprawdzic wage na dobrym usg tuz przed porodem bo to w szpitalu moze inaczej pokazuje, ostatnio w szpitalu pokazalo mi 2300 a po tygodniu na wizycie bylo dalej 2300, oby nie urosla duzo, jakby sie cos dzialo to pojde szybciej na wizyte i juz
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Ewelinka ja miałam ostatnią wizytę 22 lipca Z tym określaniem wagi to różnie, bo zależy chyba gdzie przystawi ten kursor a pewnie każdy milimetr jest ważny i to chyba tylko tak orientacyjnie można ocenić. Mnie starszego synka określali na 2900 a urodził się tydzień później 2500.
Hej dziewczyny,
Melduje sie !!! przepraszam że tak długo nic nie pisałam ale same wiecie jak to z czasem, u mnie w pracy teraz sezon wiec brak czasu na wszystko. Co u nas, bylismy na wakacjach koniec maja Tymcio super podróżnik ma to po mamie hahaha Cypr piekny bylismy tydzien troche krótko ale lepsze to niż nic, niestety na wakacjach złapał katar i tak sie z nim zaprzyjaznilismy ze ciezko go wypędzić.Od czerwca chodzi do żłobka panie bardzo go chwala jest płacz jak go oddaje ale ponoc pózniej jest jest oki,. Od wrzesnia bedzie chodzil do oanstwowego złobka gdzie w grupie jest 36 dzieci!!! po wakacjach dostał zapalenie spojówek a od tygodnia ma angine więc siedzi z babcia w domu ehh, przerazona jestem tymi chorobami a to dopiero poczatek. Zaczynamy powoli siusiac do nocnika,w domu fajnie nam to juz idzie, musze mu przypominac sam nie zawoła ale ostatnio mnie zadziwił bo przyszeł do mnie z nocnikiem i kazał sobie sciagnac majteczki.
Juz taki jest kumaty coraz wiecej zaczyna mówic.
Ewelinka wyglądasz super taka mała piłeczka, trzymam kciuki za Was.
Madziasek ale juz duża ta Twoja niunia , sliczności.
Taka j baw sie dobrze na wakacjach i nie myśl o chorobach my dostalismy katarek ale i tak było super :-)nie martw sie na zapas
Melduje sie !!! przepraszam że tak długo nic nie pisałam ale same wiecie jak to z czasem, u mnie w pracy teraz sezon wiec brak czasu na wszystko. Co u nas, bylismy na wakacjach koniec maja Tymcio super podróżnik ma to po mamie hahaha Cypr piekny bylismy tydzien troche krótko ale lepsze to niż nic, niestety na wakacjach złapał katar i tak sie z nim zaprzyjaznilismy ze ciezko go wypędzić.Od czerwca chodzi do żłobka panie bardzo go chwala jest płacz jak go oddaje ale ponoc pózniej jest jest oki,. Od wrzesnia bedzie chodzil do oanstwowego złobka gdzie w grupie jest 36 dzieci!!! po wakacjach dostał zapalenie spojówek a od tygodnia ma angine więc siedzi z babcia w domu ehh, przerazona jestem tymi chorobami a to dopiero poczatek. Zaczynamy powoli siusiac do nocnika,w domu fajnie nam to juz idzie, musze mu przypominac sam nie zawoła ale ostatnio mnie zadziwił bo przyszeł do mnie z nocnikiem i kazał sobie sciagnac majteczki.
Juz taki jest kumaty coraz wiecej zaczyna mówic.
Ewelinka wyglądasz super taka mała piłeczka, trzymam kciuki za Was.
Madziasek ale juz duża ta Twoja niunia , sliczności.
Taka j baw sie dobrze na wakacjach i nie myśl o chorobach my dostalismy katarek ale i tak było super :-)nie martw sie na zapas
reklama
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Aga ale Tymcio słodki chłopczyk, fajnie, że wakacje udane, z fotki widać, że miejsce faktycznie bajeczne. Ja już wróciłam z wakacji więc już po strachu My złapaliśmy kaszel ale osłuchowo itd. ok więc liczę, że się uporamy z tym.