reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
a to moj lobuz

Załączniki

• 1435519664306.jpg
    1435519664306.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 36
Żabila chowasz brzusio...przodem mało widać. Ale Piotruś spory facet !
Madziasek tak patrzę na twoją księżniczkę i myslę że Maja duża jest jak na swój wiek :D
Mikiego mojego rozpiera energia ....na chwilę nie usiedzi ,wszędzie go pełno! do tego od jutra reszta w domu.Mam nadzieję że nie zwariuję ....

Pozdrawiam ze Słonecznego Brzegu, jesteśmy na wczasach od piątku, póki co bardzo nam się podoba, pogoda, apartament i posiłki super, tylko siedzę i patrzę na dzieci bo się chorób boję, liczę, że będzie ok.

Madziasek słodkie dzieci!

Ewelinka nie widać tej Twojej ciąży :) A łobuz nie wygląda na łobuza tylko słodkiego chłopczyka ;)

Witam!
Mój tez jeszcze nie mówi za wiele, wymawia kilka słów i to cała nasza komunikacja, np.am - znaczy jedzenie, picie i smoczek. Trochę niezręcznie się czuję bo on prawie na każdego faceta, jakiego zobaczy woła "tata", tak jakby nie odróżniał słowa " tata "od "pan". Pan w telewizji to tata, listonosz to tata, a najbardziej głupio mi jak zobaczy sąsiada i wymknie mu się tata. Akurat mąż przyjeżdża do domu tylko na weekendy i tak będzie aż do zimy. Może to też ma na to wpływ?
Żabila- trzymam kciuki,żeby wszystko było w porządku.

hej
Ano mi sie pomyliło.Ewelinka jak na 35tc b.mały masz brzusio :D
Ano fakt Żabila -gdzie tam,jeszcze chwila jak będzie widać
TakaJ bawcie się dobrze !!!!!!!!!!!!!! i nie szukaj złego....to humor psuje..
U mnie tak sobie..... szkoda słów...
Upały nam idą .....cieszycie się? Ciekawe co z Agą -dano nie zaglądała ;/

reklama
Venicee dlaczego tak sobie, niedługo wakacje, odpoczniesz troszkę *

Aurelia u nas to samo, różne kombinacje słowne, z tym tatą to mój też czasami tak gada na innych a jak mąż jest obok i się go pytam "gdzie jest tata" to rozkłada rączkę i mówi coś w rodzaju "ija" co znaczy "nie ma" czyli fest, jak się rozgadają to dopiero będzie zobaczysz.

Ewelinka u nas też są złości, ojjjj i to czasami bardzo, chyba taki wiek na nich, ciągle liczę, że to minie choć syn koleżanki ma 3 latka i dalej się tak złości :/

Do góry