reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Grinula piękny ten Was domek! Wyobrażam sobie jak musi Ci się w nim dobrze mieszkać :) Zdjęcie w kuchni bomba :D

My mamy dzisiaj komunię siostrzenicy męża i od piątku starszy ma gigantyczny katar, kaszle i ma takie lekkie stany podgorączkowe ale mąż oczywiście zabiera go i koniec a ja się martwię bo za tydzień mają wycieczkę taką pokomunijną, raz w życiu taka wycieczka jest a z rodziną to się można spotkać 100 razy. Na dodatek mały dostał gorączki, w nocy to miał 39,3. Pewnie jego też będzie chciał zabrać a ja ani zabrać bo boję się jeszcze go dołożyć a zostawić rodzicom też strach bo jemu różnie te gorączki schodzą a to jest jednak 100km w 1 stronę więc nie podjadę w 15 minut. Normalnie się boję. Dla męża to oczywiście jedziemy w komplecie i koniec bo to jego rodzina więc musimy ich uszczęśliwić nawet jakby ceną był szpital, wpienia mnie, że zawsze wyżej stawia rodzinę niż dzieci.

Ewelinka no mam cierpliwość do niego wybitną, jak Ty się czujesz? Termin już bliziutko :)

witam
Grinula wowwww ale super dom! ta przetrzeń ehhh marzenia :)
Madziasek ale masz śliczną parkę w domu! no córcia rośnie jak na drożdzach? a jak się ma braciszek??? jak się dogadują hehhe?
TakaJ Sebatiana tak rozłozyło? ...ja bym tam olała wyjazd-zdrowie najważniejsze !
Ewelinka to już 31tc? kurde kiedy to zleciało??????

Ja już mam obydwu chorych, dzisiaj byłam u lekarza, osłuchowo czysto ale wirusa chyba jakiegoś mają. Jak nie urok to s.... Jeszcze mały ma zatwardzenia gigantyczne, od kilku dni nie umie zrobić, podałam mu czopek godzinę temu ale nic :(

Ja mojemu podaje desery z suszoną sliwką -w końcu rusza jeśli ma problemy z kupkami.....
Zdrówka dla WAS TakaJ ..kurde coś oddechu nie możesz złapać ostatnio z twoimi bąblami ....

Venicee wczoraj trochę go ruszyło po czopki, laktulozie i jabłku także dawkę dostał sporą a i tak jakoś specjalnie dużo nie narobił. No mówię Ci, ciągle coś te moje dzieci "wymyślają" :)

reklama
Do góry