reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Venicee bo mam jakoś przekonanie, że to było moje zadanie :) Jakub dostał niestety antybiotyk 3 dniowy, którego nienawidzę bo u nas nie działa, zapomniałam idiotka jej o tym powiedzieć :wściekła/y: i teraz pozostaje mi to podać i mieć nadzieję, że jednak wyjątkowo tym razem zadziała. Kapłam się jak go kupiłam i zobaczyłam potem w domu wielkość butelki. Może Mikiemu się poprawia, a ząbki mu jakieś nie idą? Ostatnio w żłobku jedna pani mi mówiła, że jej córa była taka dziwna a potem jej piątki wyszły.

reklama
eeee nie to raczej nie zęby....
Katar już w nosie siedzi ,czyli lepiej w sumie bo sciągnąć można....
Starszy syn juz ok...
Kochana nie matrw się na zapas-antybiotyk zadziała !!!! bedzie dobrze ,nie myśl inaczej,choć wiem że czasem z myśleniem ciężko bywa....
Trzymam kciuki za WASZ weekend !!!

No niestety czasami aż się cisną niefajne myśli, ciężko z tym walczyć. Niedawno wróciłam z pucowania kościoła, nawet szybko poszło ale jak bab kilka to szybko leci. Jutro fryzjer mnie czeka a synek ma pierwszą spowiedź, ale musi iść z mężem bo ja odrosty muszę zrobić. Jakoś nie chce mi się tam jechać jakbym miała przekonanie, że źle mi to wyjdzie. Synek dzisiaj był z mężem, kazałam, żeby podcięła tak ledwo co a wrócił z grzywką na pół czoła, załamałam się, może się opatrzę ale dzisiaj to mnie aż razi!

Helo
jejuuu ale tu cicho :(
TakaJ i jesteś już po :p było spoko co?
czekam na opowieść....
jeden wniosek po wekendzie -chcę ładnej pogody !!!!!!!!!!!!!! szybko !

Jesteśmy już po, w sumie lekkie "poprawiny" dzisiaj, bo mąż zaprosił moich dziadków i swoich rodziców na obiad bo zostało jedzenia na tyle ale jeszcze mnie czeka biały tydzień, codziennie o 18 na mszę, ale mi się nie chce! Impreza spoko, w kościele ok, na synka narzekać nie mogłam, dobrze się zachowywał, wszystko się udało. A od jutra do pracy. Do zdjęć, które robił fotograf w kościele była długa kolejka i mężowi się czekać nie chciało w związku z czym nie mam pamiątki czyli zdjęcia z synkiem co mnie wpienia maksymalnie, jakby nie szło poczekać tych 15-20 minut a i tak potem czekaliśmy w domu na obiad. Teraz to niech zasponsoruje zdjęcie u fotografa, jak sprawdzałam to kosztuje u nas 90zł za 1 zdjęcie (3 odbitki), to niech teraz mąż wywali kasę bo ja chcę to zdjęcie, ten co w kościele robił chciał 15zł za zdjęcie. To jest minus tej imprezy.

o fajnie że zadwolona jesteś :D Macie ważny dzień za sobą !
a jak mały -przeszło???
U mnie szaro buro...Ninawidzę takiej pogody=siedzenia w domu,bo Mikiego aż roznosi wtedy....

WSZYSTKIM MAMOM -Najlepsze życzenia w Dniu Naszego Święta!!!!!!!!!!!!!
Kwiaty-s%C5%82oneczne.jpg

reklama
Madziasek ale oni sa podobni:)) mam identyczne zdjecie z moimi na tym etapie :)

Hejka tak w ogole:))) juz sie przeprowadzilismytydzien temu:)) mieszka sie super, co prawda duzo jeszcze brakuje do pelni komfortu hehe naroznika w salonie, lozka naszego(spimy na materacu intex z biedry hehe) kilku gniazdek elektr, frontow w kuchni, ale to nic:))( kocham swoj domek:))) wstawie kilka fotek:)

Załączniki

• 1433024531344.jpg
    1433024531344.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 1433024560486.jpg
    1433024560486.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 45
  • 1433024585218.jpg
    1433024585218.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 42
  • 1433024598828.jpg
    1433024598828.jpg