reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Po prostu nie mogę, Jakub znowu wstał po 5 i nie ma szans, jako, że spał z nami to wyszedł z łóżka po prostu i tyle i musiałam wstać, od 21 miesięcy ani razu mąż nie wyszedł a mnie oczy padają. Jeszcze te 3-4 lata i mam nadzieję, że pośpię. Tylko jak te 3-4 lata wytrzymać?

kurde tyle sie spisałam i sama skasowałam wrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
co do spania -TOWAR luksusowy się nazywa- i też marzę o śnie bez zakłóceń -od 22-7 rano...
Miki dziś wstał przed 6 ....porzucał się,zszedł z łóżka i siup na dywan i ryk...no to pomyślałam -super pospałam ;/ ale ja tylko patrzyłam na niego tylko...i wrócił się....położył ...zasnął...ufff spał do 8...wiec ok...
TakaJ zleci szybko-potem będziesz się zastanawiała kiedy po Komunii....Dla mnie gorszy był Biały tydz. żeby sie zorganizować z obojgiem....mimo że Mikiego nie było wtedy....

Tak wogóle bardzo mi sie pochorował strszy syn ;/ biedny taki...sponiewierany przez gorączkę i kaszel.... ;/ teraz sie boję zeby mały nie złapał....ehhhh

Venicee ten biały tydzień to zupełnie nie wiem jak zorganizować, ja mam urlop od piątku do poniedziałku tylko.

Ale to nic, teraz mamy wielkie malowanie a niestety mały mi się rozchorował już chyba, jeszcze chcę do żłobka posłać ale liczę się z tym, że będą dzwonić, żeby go zabrać, i to przed komunią choroba :(

Duzo zdrówka dla Was!
czyli masz szał pał w domu?
u mnie też niefajnie....Kacper czyli starszy wychodzi już z choroby...ale o niego mniej się martwię niż o małego...katar mamy znowu...oszaleję.Nie wiem czy to nie alergia ....nie mam sił na nic....ani ochoty też....

Taka j. trzymam za Was kciuki aby komunia się udała i co najważniejsze Kubuś wyzdrowiał.
Venicee dziękuję Ci bardzo każde wsparcie pomaga :-) jaja dzisiaj kobieta do mnie zadzwoniła z państwowego żłobka że Tymcio się dostał od września może iść. Teraz mam kurcze dylemat co robić bo od czerwca idzie do prywatnego i znowu robić mu zamieszanie i od września kliamtyzowac go w innym żłobku??państwowy żłobek o wiele tańszy....
ja już prawie że spakowana jutro lecimy o 10 rano, zaczynam sie stresowac czy wszystko mam itp....
VEnicee zdrówka dla Was

Dziękuję dziewczyny.
Aga baw się dobrze!!

Venicee ja już też nad alergią się zastanawiałam ale chyba nawet testów się nie da zrobić takim maluchom :( Dobrze, że chociaż starszy synek zdrowieje, oby Miki poszedł w jego ślady.

U nas totalne zamieszanie, ja do pracy chodzę, mąż maluje, wczoraj jeszcze mnie wygonił na zakupy bo się kończyło wszystko a on sprzątał, dzisiaj ma teściowa przyjechać mi okna umyć, jakby to spadło na mnie wszystko to wszystko leży albo ja nie śpię tylko po nocach robię, załatwiam jeszcze katering, torta, ciasto, ubrania dla dzieci, jeszcze mnie fryzjer czeka ... Niech już będzie poniedziałek!

TakaJ bedzie dobrze !!!! szybko zleci weekend ! Dużo sił kochana ci życzę !!!! Mąż spisuje się super z tego co mówisz :D
Aga -wiesz kobieto korzystaj z tego że dostaliście się do Państowego żłobka -mały da radę ,jeśli bedzie miał przedbój w prv żłobku! po co kasę wydawać bezsensownie,lepiej miec ją dla dziecka czy siebie !aaa i bawcie sie wspaniale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiście mam nadzieję że parę zdj. tu wstawisz żebym mogła się pozachwycać!
Miki wczoraj miał straszny dzień ;/ wył ....był po prostu okropny....jakiś przypuchnięty ,oczy zwł. dałam clemastynę i chyba pomogło ..bo dziś dużo lepiej wygląda...

Venicee to wygląda alergicznie skoro clemastyna pomogła chyba prawda? A jak dzisiaj? Mąż sporo zrobił podczas tego remontu, wstyd się przyznać ale sprzątał więcej niż ja :zawstydzona/y:

U nas antybiotyk, mały ma czerwone gardło, śluzówkę nosa zawaloną całkiem, ogólnie kiepsko, mam nadzieję, że do komunii podkuruje się.

reklama
TakaJ pewno że po antybiotyku się poprawi -akurat 3 dni czyli ok....Zdrówka dużoooo życzę ! i spokoju....tego chyba brak najbardziej momentami...
Miki dziś 100razy lepszy był niż wczoraj ....już boje sie o tym gadac....nawet,fanaberię mam na temat jego zdrowia kurde...
eee kobito czemu wstyd że mąż wiecej posprzątał-czasem tak MUSI być...dla zdrowia twojego psychicznego :p

Do góry