reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Żabila superrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Spkojnych 9mcy !!! oj szybciutko poszło !!! ale fajna nowina !!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
u nas szok....Miki ma b.zły czas...ręce mi już opadają ze zmartwienia...
po 1 nie chce mi jeść...obiady to kosmos...to co uwielbiał juz też nie..... obiadów wiec nie jada lub są to 2-3 łyżki ;/ płakać mi się chce jak o tym pomyślę....
robie mu soki na wyciskarce...zawsze to jakieś witaminki...
po 2.... Miki ma masakryczny wyrzut nerwów-w nocy przebudza się i rzuca się po łózku...wygina sie ...no histeria.... wczoraj mu trochę melisy dałam...bo ja już kłębkiem nerwów jestem :( :( :(

Venicee bunt 2 latka się chyba zaczyna, mój jak mu coś nie podpasuje to też ma takie złości, że jestem zdziwiona, że dziecko w takim wieku tak może, nie wiem tak na prawdę co zrobić z tym, jakoś nie widzę, żeby samo miało przejść bo chyba tylko się wzmaga to wszystko :(

Zaczyna mówisz? on juz trwa jakiś czas...ale tak jeszcze nie było,żeby się rzucał ,prężył w NOCY ...bo w dzień to już raczej normalka ! ;/ Teraz wiem że bliźniaki były pod tym kątem mega grzeczne,rzadko miały napady buntu...za to teraz nadrabiają hahahaha:baffled:
choć moja siostra dobrze trafiła-dosyć zbędnych stumulacji-czyli komórka do ręki czy tv.....

Venicee fakt, że się pogłębia choć mam wrażenie, że jeszcze niedawno nie było wcale źle pod tym kątem, zobaczymy dalej co będzie. A o co chodzi z tą komórką i tv?

Zabila gratuluję i życzę bezproblemowych Cudownych 9 mcy!!!

Mikiemu idą 3 i 4 jednocześnie wiec zaczęły się pobudki z płaczem...

Skończyłam 3 mce!!!

IMG_20150511_201352.jpg

Załączniki

• IMG_20150511_201352.jpg
    IMG_20150511_201352.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 50
zabila gratulacje ☺, u mnie jeszcze 2,5 miesiaca i ania bedzie z nsmi, a z ta zloscia u mnie tak samo, wczoraj w nocy byla akcja ze nas bil, rzucal sie a za chwile juz sie smial, a pozatym od trzech tyg mamy wysypke. na brzuchu i nie wiem od czego

Madziasek słodka jest, ładniutka.

Ewelinka ale zleciało, już tak blisko, a jak się czujesz?

reklama
TakaJ z tym tv i innymi cudami elektroniki chodzi o to że unikac musimy ile się da...no w sumie na tv Miki ostatnio rzadko spogląda...ale komórki non stop by chciał nam porywac-a tam za dużo bodźców,mózg dziecka nie umie tego interpretować -w nocy przeżywa ten natłok -stąd może nasilenie złości i buntu....
Madziasek ale w domu macie śliczną księzniczkę !
Ewelnika...jejjuu 28tc?? jeju ale czas leci !!!!!!!!!!
my dzis mieliśmy szczepienie...mmr....kurde mam nerwa z tego powodu....oby nic małemu nie było...za mc pneumo nas czeka...

Do góry