reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Agaulec ja jestem na 99% przekonana, że tam już jest ktoś obsadzony, wiem jak jest w państwówkach, tym bardziej o ciut lepszej płacy, nawet na staże są już ustawieni ludzie, teraz tak jest, a konkurs trzeba zrobić bo taki wymóg jest. Także na 99 a prawie, że na 100% jestem pewna, że nie dostałabym tej pracy, jestem troche ciekawa jak wygląda taka rozmowa ale wiem, że przyniosłaby mi masę stresu. Nie mam pojęcia jak się pracuje w nocy ani na zmiany. Od 13 lat pracuję na jedną zmianę.

reklama
Agaulec na pewno nie chciałabym wyjechać na pół roku, raz, że starszy do szkoły idzie do 2 klasy dopiero a Kuba ma dopiero roczek, nie byłoby mnie na jego pierwszych normalnych słowach itd. nie wyobrażam sobie tego. Zresztą nie tylko o to chodzi, najgorsze jakby dzieci się pochorowały jakbym była daleko, osiwiałabym.

W końcu zrobiłam sobie kawę. u Was też dzisiaj taka piździca i pada?

Ostatnia edycja:
Hej,

Oj ja też dawno nie piłam kawki więc sobie zrobiłam :-) Taka j idź na rozmowę zobaczysz później jak to się potoczy, nie ma co gdybać, jak przejdziesz rozmowę to będziesz się zastanawiać co dalej ;-) u nas też pogoda do du..y kolejny dzień siedzimy w domu a ja jestem przez to rozlazła. młody śpi więc chwilka dla mnie. W sobote robimy roczek ale powiem szczerze że jakoś nie robimy wielkiej imprezki, w niedziele mamy chrzciny i będziemy wszyscy się widzieć dnia następnego. Rok temu leżałam w szpitalu i miałam kolejne wywoływanie ehh jak to zleciało.

Agulec słyszałam że te butki są fajne, ja teraz kupiłam używane jak nowe za 10 zł Elefanten ze skórki na jesień bo te co dostalismy zaraz będą za małe.
Wasze dzieci chodzą w pantofelkach po domu czy na bosaka?
My 2013 jak tam przygotowania spakowana jesteś?

Ja musze jechać zrobić synkowi wyprawkę do szkoły ale czekam na wypłatę, ma dzisiaj przyjść to chyba jutro muszę jechać. Strasznie szybko te wakacje minęły, taką labę miał i koniec, szkoda mi go troche, znowu cały rok przed nami.

Aga mój chodzi w skarpetkach ale chyba mu buty będę zakładać ale tylko dlatego, że zimno jak cholera jest u nas, po prostu mróz, nie zdziwię się jak śnieg mi w domu poleci. A tak to w skarpetkach lub na bosaka jak było ciepło chodził.

Ostatnia edycja:
Czesc,

Miki ma powiekszone migdalki za uszkami, podejrzewam ze tood szczepionki mms ehhhhhh
W domku maly w skarpetkach chodzi ale mam dla niego kapcie, bo ja tez w skarpetkach ale mi zimno juz.
Miki juz spi, padl szybciutko, ale od 12stej nie spal!

Milego wieczorku dziewczyny :-)

Grinula no o 16 jestem w domu to fajnie, ja bym mogła na 6 nawet pracować, żeby być jeszcze wcześniej ale urzędy tak nie pracuję niestety :)

Ja mam mieć mmr we wtorek jeśli wyleczy się z kataru, póki co go ma a wtorek coraz bliżej.

Chciałam tylko powiedzieć, że dzisiaj Kuba przespał całą noc, zasnął ok. 20:30 i wstał i 6 rano, aż szok.

Ostatnia edycja:
reklama
Grinula raz może z miesiąc temu też tak miał, zasnął wieczorem i wstał ok. 5 rano a dzisiaj drugi raz przespał noc, ale nie przywiązuję się do tego, pewnie dzisiaj tradycyjnie 1-2 pobudki :) W dzień dzisiaj spał 10-12:30 i 15:30-16 czyli w sumie 3 godziny, rodzice jeszcze mi mówili, żeby go położyć przed nocą ale oleję, za 2 godziny i tak kładę go na noc. Zwykle tak śpi ok. 3 godziny w dzień na 2-3 raty.

Do góry