reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Aga wszystkiego co najlepsze dla Tymka!!!

Grinula też tak masz z tą szkołą? Ja nie idę a faktycznie mi żal, że wakacje się skończyły i szkoda mi synka, że znowu to chodzenie tam i koniec laby, pamiętam jak ja lubiłam labę i mi chyba zostało :)

reklama
Hejka, z kawka, dzis przed 7 pobudka leeee dawno tak wczesnie nie wstalam
Taka j no faktycznie szkoda mi synka, cala nauka przed nim, no ale kazdy musi przez to przejsc :) wczoraj jak szlismy do szkoly, to mowil, ze sie stresuje, uspokajalam go ze szkola jest fajna :)

Grinula a faktycznie bo Twój synek do pierwszej klasy idzie, no to pewnie przeżycie dla niego, mój teraz idzie do drugiej klasy, to wiesz, tym bardziej bo już co go czeka. No muszą przejść szkołę, nie ma rady, jak się będą uczyć to nie będzie dla nich nic złego :)

Witajcie
Musicie wspierać waszych chłopaków i bedzie dobrze
U mnie też stres co starszą do gimnazjum i ją też się boję co wiecie jak jest ale trzeba to przeżyć my też się stresów mieliśmy dużo jak się zmieniało szkołę a teraz są te same stresy jak się zmienia prace każdy się boi nowego i nieznanego
Aga jak wizyta u lekarza
Moja lena dziś wstała o 6:-(

Ja wspieram ale to nie zawsze jest skuteczne, zależy od osoby, mój jest bardzo niepewny swego i to sporo utrudnia.

Taka j moja starszą jak szła do 1kl też taka była nigdy się nie chciala wychylać musiałam ją wszędzie pchać na siłę była poprostu bardzo nieśmiała miała wtedy taka starszą nauczycielkę i ona mi powiedziała że jej to minie i miała rację teraz jest bardzo otwarta i nawet bierze udział w konkursach recytatorskich

Agaulec zobaczymy jak będzie, póki co w przedszkolu taki był i teraz jest podobnie ale może z wiekiem przejdzie.

Muszę sprzątnąć choć trochę a nie chce mi się masakrycznie. Dzisiaj mamy jeszcze piknik jakiś, matka bilet kupiła i teraz trzeba jechać, żeby nie przepadło, jakieś tam niby atrakcje dla dzieci wojskowe mają być a mój lubi te sprawy więc pojedziemy ale pewnie długo nie będziemy bo dzisiaj siata się zaczyna a moi rodzice to kibice.

Hejka :)
Wczoraj na dzialce sie zakotwiczylismy, ach juz sie nie moge doczekac, jak sie wprowadzimy :))

Taka j moj synek niestety tez z tych niesmialych, choc wsrod znajomych zachowuje sie pewnie. Tam w szkole taki wycofany byl, mam nadzieje, ze jak pozna sie z kolegami, bedzie lepiej :)
Ja wczoraj olalam porzadki, w piatek tez mnie nie bylo i nie mialam czasu, i
efekty widac..grrr zeby bylo czysciutko musze codziennie sprzatac!

Milej niedzieli!

Grinula dokładnie trzeba by sprzątać codziennie. Zobaczymy jak w szkole będzie, może akurat, ja mam nadzieję, że mojemu bardziej się będzie podobać niż w 1 klasie, nie miał ochoty chodzić do szkoły, z nauką problemów nie miał a i tak nie chciał tam chodzić. Nie wiem. Zobaczymy. Dzisiaj ostatni dzień wakacji, jedziemy odwiedzić moich dziadków.

reklama
Witam niedzielnie,

Wczoraj i dzisiaj grilowalismy, ale burza nas pogonila ;-)
Heh Miki caly czas wstaje miedzy 5-6.30....

Grinula torty zawsze piecze zona kuzyna meza(chrzestny malego) :-D

Milego poznego popoludnia i wieczorku!

Do góry