Hej dziewczyny !
Taka produkcja, że przyznaję - nie pamiętam już co komu odpisać ;P
Taka j., super, że pojechaliście ! zazdroszczę ! Nam Chorwacja może uda się za rok
Grinula, a syn znajomej też przez AZS musi być na diecie ??
Kamu, dzięki ! wypróbuję krem
Chociaż przyznam, że ZIAJA AZS też daje radę
czasem wydaje mi się, że jak skóra się polepsza to każdy krem by się sprawdził, a jak wychodzą mocniejsze plamy to niestety czasem tylko steryd
Maciejka, super, że się odezwałaś !
My, ja brałam jeszcze pentanol na odparzenia ale teraz już pewnie upałów nie będzie
może jakieś środki na komary, kleszcze itd, Ja to miałam strasznie duży asortyment bo wolę mieć w razie czego ;P taką maść depulol w razie przeziębienia, coś na katar, miałam plasterki, wodę utlenioną, syrop, czopki itd ;P
Kubuś różnie śpi w nocy.. od dwóch dni wstaje mi o 9 ! ale o 5 musi dostać mleko
Czasem zdarza mu się płakać przez sen i to tak przeraźliwie, że muszę go obudzić bo nie przestanie inaczej..
A w sobotę miał pierwszy wypadek.. na działku chodził z pchaczem i wjechał w dziurę co skończyło się upadkiem i zdrapał sobie całą brodę.. :-(
Aurelia, ja niestety wracam do pracy.. Kubuś też wszędzie za mną chodzi.. teraz właśnie marudzi i wisi mi na nodze więc nawet spokojnie nie potrafię odpisać ;P