reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

ja czytam opinie o tych rowerkach i jakos nie polecaja z pedalami na kole, ze lepsze sa takie co maja normalnie rowno z siedzeniem pedaly ale te z nowu nie maja takie oslony gdzie dziecko siedzi i moglby spasc do tylu, za maly jeszt jeszcze, a boje sie ze wydam 300 zl na taki podobny jak wyzej a sie okaze ze nie bedzie chcial w tym jezdzic

reklama
Basia cieszę się, że już lepiej, taka gorączka to nie gorączka, wierz mi, jest spoko, ja pamiętam jak mojemu powyżej 40 skakało, co myśmy nie wyrabiali, żeby spadło. Ja mam w domu u mnie w sumie 7 okien, przemyłam tylko 3 a jutro muszę machnąć jeszcze te 4 ale ja tylko szyby tak na szybko i byle było a tak na poważnie to chcę myć pod koniec września przed pójściem do pracy.

Venicee jeszcze troszkę i pojedziesz :)

wowww ależ powera masz TakaJ ..ja odwrotnie...leń niesamowity....
no nie dziwie sie Ewelinka że masz obawy co do rowerka...300zł to nie mało.....ja sie wstrzymam z takimi zakupami...liczyć na innych nie mam co.... pewno beda prezenty na odczep się....ale jak się to mówi "darowanemu........................"
Miki padł .....do spania...troche się boje nocy....bo wczoraj cudował..i przez to 3/4 nocy spał koło mnie wrrrr
słuchajcie..jakie mlako pija wasze dzieci? już 3.....bo u nas ....Miki pił bebiko 2 z bebikoha2..wymieszane pół na pół ...noi po roczku mieliśmy na bebiko przejsc ..i tu wyszło że bebiko 3....noi małego dziś przesr**o klika razy...noi już mam nerwy co robić? wrócić do mieszania... ehhhh

Czesc,

Venice to inaczej robie ogoreczki ;-)

Basiu Zdrowka dla Kubusia!
Mam rolety, nie mam firan wiec problem prasowania mam z glowy.
Nie lubie firan wrrrrr

Ewelinka Mikus dostal taki samo rowerek o ktorym Basia pisala, zielony ;-)

Ostatnia edycja:
Czesc,

Venice to inaczej robie ogoreczki ;-)

Basiu obserwuj Kubusia to tez uwazam ze to nie na zabki, za wysoka temperatura. Ostatnio przechodzilismy to z Mikusiem... Zdrowka dla Kubusia!
Mam rolety, nie mam firan wiec problem prasowania mam z glowy.
Nie lubie firan wrrrrr

Ewelinka Mikus dostal taki samo rowerek o ktorym Basia pisala, zielony ;-)

my szczepienie mamy we wrzesniu, ja tez zastanawiam sie czy nie kupic juz nan 3 bo nan 2 jest 3 razy mniej kaloryczne, pewnie trzeba pomalu wprowadzac ale bede sie starac zeby sie nauczyl kasze manna na krowim mleku pic i jak sie uda to przestane podawac modyfikowane, czytalam ze sa nowe zalecenia i ze mleko krowie mozna podawac od 6 miesiaca jako dodatkowy posilek (np kaszka) ale musi byc jeszcze mleko mamy albo modyfikowane a po roku juz mozna bez problemu podawac, u nas to nie przejdzie bo przeciez producenvci musza zarabiac wiec jakby mogli to do 5 roku zycia by kazali ten proszek z woda pic

Ją już dałam lenie budyn na krowim i było ok ale ją karmie jeszcze piersią
Taka j dziś chyba Kuba ma urodziny jeśli tak to wszystkiego dobrego pisze z tel i nie widzę sygnaturek;-)

reklama
MY Pawełkowi dajemy juz mleko krowie. Z lidla takie 3,2 % co w lodowkach stoi i wazne okolo 2 tygodni. Jakoś nie wiem mam obawy czy isc tu we wsi od rolnika wielkogo kupowac. NIby powinien miec ok mleko bo do Zotta bior mu to mleko ale nie wiem. NIe za tłuste będzie??

no i on pije normalnie to mleko. Ale podajemu mu jescze modyfikowane tez. Ale nie nan3 tylko nestle junior. Tańsze :p

Do góry