reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej dziewczyny :)
Dawno nie pisałam i pewnie was nie nadrobie, z tego co pamiętam : taka J.,gratulacje dla Kubusia ! Super, ze juz postawił pierwsze kroczki, pewnie lada dzień będzie biegac :)

Madziasek,Venicee, sto lat dla waszych roczkowych chłopaków ! ;*
Mdziasek, tort odjazdowy !

Ja dziewczyny jestem przerażona, Kubuś pierwszy raz ma gorączkę.. Prawie 39 stopni :( idą nam gorne jedynki, wiec chyba przez to :( roczek mamy w niedzielę, a tu takie rzeczy eh..:/

reklama
Basia do niedzieli jeszcze pare dni, jak to z ząbków to jeszcze zdąży zejść, po syropie jest lepiej?

Witajcie
Wszystkiego najlepszego dla roczniaczków
Basia zdrówka dla małego lena też taka chorą była na górne jedynki teraz jej wychodzą 4górne i marudna jest . Pozdrawiam wszystkich
Taka j następny roczek pewnie u ciebie?

hej
Madziasek no ja bez czosnku ...z papryką słodką pieprzem i curry noi cebulką.....ostrość można regulowąc na własny smak.... z 3 kg wyszło mi 5 słoików :p cdn...bo jak na razie dostawa ogórków zdechła..
fajny ten rowerek....u nas podejrzewam że cudów Miki nie dostanie...taka prawda...a my nic nie kupujemy bo mały ma sporooo zabawek.... później wole mu cos kupic....
Basia nuforen i calpolem podawaj na zmianę -bedzie dobrze !...watpię zeby było to na zęby...bo za wysoka ta gorączka....ale czasem bywa że przy zabkowaniu jakiś wirus sie przyczepi...ZDRÓWKA!!!!!!!!!!1

Ewelinka ja mam taki rowerek już na 2 latka po starszym synku i nie będę kupować takiego dla roczniaka więc też nie pomogę :(

Agaulec my jutro robimy urodziny dla synków, grilla po prostu.

Jak mnie mdli dzisiaj, masakra, niedobrze mi i źle się czuję a miałam okna sobie przemyć, tylko szyby tak trochę chociaż ale nie mam sił :(

Hej !

U nas już trochę lepiej. Nockę nie przespałam, robiłam Kubusiowi zimne okłady, chociaż on nawet dobrze spał.. na przemian temperatura skakała z 37,7 na 38,3.. dzisiaj najwyższa to 37,5 .. ogólnie widać, że czuje się osłabiony i trudno mu się je, ale bawi się i gada, więc nie ma tragedii.. na jutro zapisałam nas do pediatry, niech zobaczy z czego to..

Ewelinka, Kubuś ma dostać na roczek rowerek trójkołowy chyba 3 etapowy ale nie wiem jaki bo dziadkowie nie chcą powiedzieć.. mnie osobiście podoba się taki :
zoo-dolphin-tricycle.jpg

Rowerek nazwa się Smart Trike :)

Ja wczoraj zamówiłam rower dla siebie, już nie mogę się doczekać kiedy będzie w domu :-)

Taka j., a to może jakiś wirus ?? Ja właśnie umyłam wszystkie okna i się rozpadało ;/ no szlak mnie trafi wrrr...
Teraz czeka mnie prasowanie firan czego nienawidzę !!!

reklama
fajnie że z Kubusiem już lepiej...ale masz rację lepiej dmuchac na zimne...wiadomo
fajny ten rowerek...
ja juz na d..nie moge usiedziec ....za 2 tyg wyjazd ....troche boje sie tych km.....

Do góry