reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Czesc,

Jagoda duzo zdrowka dla Milenki.
Gratki siusiaka :-D

Ewelinka to trzymam kciuki za mala fasolke ;-)
Od kiedy zaczynacie starania? Na wiosne tak jak pisalas?

Venicee urodzinki wyprawiacie 5tego? Bo my tak :-)

Milego wieczorku!

reklama
Byłam dzisiaj u lekarza z małym bo mu jakieś małe krostki wyszły ale lekarz na urlopie na 3 tygodnie poszedł, myślę, że to potówki, wymyłam w kartoflance, zobaczymy co jutro będzie.

Madziasek nie 5 nie...jak to w wakacje tego nie ma tamtego...wk mnie to bardzo..chyba 9 bedzie impra....
Mikiemu dzis na szyi czerwona plama wyszła..chyba się bidulek odparzył...nie wiem czemu tak..przeciez to nie 1wszy upał...posmarowałam na razie sudokremem...oby zeszło kurkaaa
w sumie wydedukowałam że zawsze mylismy go olianem -mydełkiem...a ostatnio nivea...i moze jednak ten olian robi jakąs ochrone jednak,jesli przedtem przy goracu problemów nie było....

Hejka dziewczynki :)
Doczytalam wsjo, ale nie wiem, co komu ;)
Gratki zaciazonym poznania plci :) ja poki co sobie daruje 3 dziecko, choc mam dopiero 30tke i moze mi sie to zmienic :)

Zdrowka dla Milenki :)

Taka j. Serio tak bys chcial londyn zobaczyc? Powiem Ci, ze brudny jest i brzydki, jesli chodzi o stare budynki, smieci, ale jesli chodzi o ludzi, to mieszanka kulturowa, ktorej nigdy w zyciu nie widzialam :) duzo jezdzimy autobusami, widze taaakich dziwnych ludzi, ze z trudem powstrzmuje sie od spogladania w ich kierunku :) najbardziej podziwiam panie zakryte od stop do glow w czarne suknie i z twarzy tylko oczy widac.. mecza sie w upal..

Ja jak zwykle nadrabiam nocną porą, mały niedługo obudzi się na mleko więc nie chce mi się już kłaść.
Dziś byłam z małym u sąsiadów, ich syn jadł akurat zupę i mój tak się do tego talerza ciągnął, że musiał dostać parę łyżek, a przed wyjściem wypił mleko!
Taka j.- narobiłaś mi apetytu na ziemniaczki z cukinią, możesz dać przepis? Mam akurat sporo cukinii, bo tak się stało,że owocuje mi na raz jakieś 20 krzaczków

Oooo widzę,że nie tylko ja nie śpię. Grinula napisz coś jeszcze o tym Londynie, jak człowiek nie widzi to chociaż poczyta

Venicee to może myj go tym olianem jak jemu to dobrze robi, a w ogóle to ile to kosztuje bo dostałam próbkę ale jakoś nie sprawdzałam? My zawsze imprezy robimy w soboty, żeby każdemu było wygodniej bo się na drugi dzień do pracy nie idzie :)

Grinula a to arabka pewnie to wyjścia nie ma niestety, jak ma taką religię, ja bym się tam nie nadawała, choć może oni są nauczeni do tego, jeszcze w londynie to pół biedy bo tam jednak nie ma aż takich upałów jak u nich w krajach arabskich, jak widziałam w 40 stopniach babkę w to ubraną ... zgroza, ja się w stroju kąpielowym męczyłam.

Aurelia my to po prostu pokroiliśmy cukinię na kawałki, jak kotleta w bułce tartej (wcześniej w jajku) zamoczyliśmy i piekliśmy, ale powiem Ci, że troche cyrkolenia z tym jest ale dobre wychodzi a ziemniaki z koperkiem takie całe zrobiliśmy i do tego mizerię :)

-hejka
słońca niet,,.i dobrze bo może nieco chłodniej bedzie....
odparzenie nieco lepiej wyglada po smarowaniu sudocremem.... mydełko oilan kosztuje 6-10zł ...ja płaciłam 6.30 a efekt podobny do oilatum -a ono juz 20zł...

Witajcie
Mają wstała o 5i tym sposobem mam posprzątane mieszkanie już i ona się szykuje spać ile razy w dzień śpią wasze dzieci a u nas znów gorąco
Ciekawe jak tam Aga na mazurach
Grilnula a to zaskoczyłaś mnie w tym Londynem na minus
Venice a ty kwaterę w tel chorwacji to masz taka sprawdzona

reklama
agulec moj spi tylko raz, wczoraj od 12 do ok 14 i polpoludniu nie chcial pojsc spac za zadne skarby wiec dalam sobie spkoj, poszedl spac o 20.00 i dzisiaj wstal wczesniej bo o 6.30

Do góry