reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej ! :-)

Mój dzisiaj znowu obudził się o 5:50 więc jestem nieprzytomna :( spać chodzi o 21-21:30 i tak wcześnie wstaje eh.. nic już wieczorem mi się nie chce robić jak tak późno go uśpię.. siadam tv pooglądać i w momencie zasypiam..
A teraz postał pół godzinki i właśnie się obudził :eek:

Taka j., może faktycznie potówki :) teraz takie upały, że Kuba ma wiecznie mokre włosy..

Agaulec, widzę, że nasze dzieci wstają o podobnej godzinie.. ja też już mam poodkurzane, podłogi przetarte, pranie się pierze, a obiad na piecu.. chociaż wolałabym zrobić to później, a trochę dłużej pospać ;p
Kuba jak wstaje o 7 to zasypia tak o 9:30, później przed obiadem około 12:30-13 no i o 15:30-16:00, a później już o 21

Grinula, chociaż trochę pozwiedzacie :) ja nigdy nie byłam w Londynie więc zazdroszczę :-)

U nas słońce za chmurami, ale jest ciepło :-)

Dziewczyny, jeździcie z maluchami na rowerach? ( tzn maluchy w krzesełkach;p) bo mąż chce mi kupić rower miejski plus krzesełko dla Kubusia ale trochę się boję z nim jeździć ;p

reklama
Venicee a tyle to idzie dać spokojnie :) U nas niby słońce ale też jakby przymglone, liczę, że nieco chłodniej będzie.

Agaulec, mój śpi 2-3 razy w ciągu dnia, zależy jak wstanie rano, teraz poszedł spać 20 minute temu i zależy też ile śpi podczas jednego spania, im wcześniej wstanie tym szybciej śpiący jest. Ogólnie przesypia ok. 3 godzin w ciągu dnia.

Ewelinka gratuluję 11 miesiąca!

Basia ja nie jeżdżę ale to dlatego, że bardzo długo na rowerze nie jeździłam, ostatnio parę razy się skusiłam a wcześniej to chyba z 20 lat wcześniej i nie chcę krzesełka dla dziecka (choć wtedy nie musiałabym kombinować co z dzieckiem jak miałabym iść na rower) bo nie czuję się pewna jak sama jadę a co dopiero z dzieckiem, dlatego ja rezygnuję.

Moja śpi 1raz najczęściej ok 3godziny i na noc tak ok 19już śpi
Ją generalnie jeżdżę na rowerze a fotelik lemieux kupuje moja siostra na roczek w tym roku już pojedziemy troszeczkę ale w przyszłym napewno więcej

Ja pamiętam jak mój starszy chodził spać, do 4 roku życia spał po przedszkolu od ok. 12:30 (wtedy wracał) do ok. 16, potem go budziliśmy, żeby w nocy spał, teraz widzę podobnie nie będzie ;)

Hejka, wrocilysmy z zakupow, mloda jeszcze drzemie w wozku.. o wstala hehe to se popisalam ;)
Dzis zostalam z nia w domu, a chlopaki sami pojechali, bo meczy sie strasznie w autobusach.. do centrum jedzimy 40 min, ale powrot juz dluzszy, bo korki...
Moja spi 1-2 w ciagu dni ok 2 godz lacznie. Dzis chyba juz wytrzyma do wieczora tj ok 21. Ogolnie malo snu jej trzeba, w przeciwienstwie jak starszak ;)
Ja mam rower i krzeselko, musze sprobowac :)

Grinula u mnie też różnica między dziećmi i jak na razie jakby nie rodzeństwo, tylko fizycznie są strasznie podobni.

Mój śpi teraz, zasypiał chyba z godzinę, teraz jak wstanie to spróbuję go nie kłaść już choć jak teraz wstanie to ok. 18 będzie nieziemsko zmierzły, potem trudno wytrzymać.

Moja lena spala dziś prawie4 połowę ją na noc tak ok 19b o dziś idę pograć w siatkówkę dziś moje koleżanki wymyśliły plażowke jeszcze nigdy nie grałam w ten sposób

Agaulec siatkówka plażowa, hmmm, chyba będzie super, teraz pod wieczór to już upału nie będzie takiego to powinno być super :)

reklama
heloo...jednak gorąco jest...jak lubię lato i gorąc to już mam dosyc tego skwaru....jakby tak 26 max było ....nie narzekam oczywiscie bo zimna nie nawidzę .... ale jak człowiek ma 30 w domu...no to idzie walnąć....
Miki mi spi 2 razy...i róznie od 1h-do 2...
Grinula ..czyli Londyn przereklamowany jednak co?
rok temu moi byli troche zwiedzać .....niestety to droga sprawa ...i męcząca...dzieci buczały ze na stadion ich ukochanej druzyny piłkarskiej już nie dotarli...ja za Londynem siedziałam w 20tc i narzeczoną siostrzeńca tez w ciąży....:p fajne to czasy były wtedy :)
czy wasze dzieciaczki maja zawias z jedzeniem podczas upału ??
Agaulec na wakacjach jestescie?

Do góry