reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Lewan - a to nie jest tak, że dopóki jesteś na L4 to nie mogą Cię zwolnić??? Nie jestem pewna na 100% , ale tak chyba jest. Z resztą po miesiącu L4 i tak płaci już ZUS, więc pracodawca nie ma już żadnych kosztów. Po porodzie mamy jeszcze możliwość wykorzystania rocznego urlopu macierzyńskiego. To by było moim zdaniem świństwo gdyby pracodawca pozbawił Cię środków do życia po porodzie, skoro to i tak nie on Ci płaci. Chyba, że pracujesz w jakiejś sieciówce, czy dużej korporacji, wtedy to chyba mają wszystkich w du*** :/

reklama
Cześc dziewczyny wracam do was po dlugiej nieobecności niestety plamiłam i musiałam troche poleżakować w szpitalu teraz lekarze mówią że jest juz stabilnie wiec leze w domku nareszcie:) jestem w 8 tyg termin mam na 24.08 wydaje mi sie że to wieczność.....

hej dziewczyny - bylam raz na tym watku jak sie tylko o ciazy dowiedzialam i postanowilam do was zawitac znow ;)

pandorka - jak tam samopoczucie? ;)

Aleksandral, pracodawca mnie nie zwalnia, 28.02 kończy mi się umowa o pracę i kolejną podpiszą tylko do dnia porodu, potem normalnie będzie mi przysługiwał macierzyński, a potem wielka niewiadoma co do pracy :) ale kiedy to będzie - aż tak daleko moja wyobraźnia nie dociera :)
Kiciabp oby już do sierpnia w spokoju przetrwać. Dla mnie to też wieczność.

miciur-ka no witaj!! gdzieś była jak Cię nie było???? u mnie coraz lepiej:tak: a Ty jak się masz??

tak w zasadzie to mialam ogolna przerwe od udzielania sie gdziekolwiek bo bylam w polsce niedawno wrocilam - nie wiem czy tam gdzies doczytalas ze bylam juz na usg i widzialam dzidzie porobilam troche badan i wszystko gra u mnie, jestem taka zmeczona ze szokkk normalnie a jeszcze nic nawet dzisiaj nie zdazylam zrobic hahahhah, a u Ciebie jak dzidzia bylas na usg itd.? juz nie ma problemow to super!!

Nie to ze zrezygnuje z pracy, ale mam wrażenie ze to jakiś niewypał ten sklep prawie 0 klientów to jak maja mi wypłacić pensje? Czuje ze może jedna pensja jeszcze wyjdzie ale w kolejnych miesiącach może być problem a nie wyobrażam sobie ze mogłabym teraz zostać bez pensji jeszcze lol więc wole wziąć co moje i spadać dopóki jeszcze są pieniądze ...
Strona fb: WeLovePetticoats trzeba tylko wpisać w wyszukiwarce, bo z koma nie mam jak skopiowac..

miciur-ka- wiem że w pl byłaś, ale myślałam że zaraz po świętach wróciłaś, że nie ma problemów to za dużo powiedziane ale są mniejsze:tak: jaki dzidek duży? u mnie 16 mm:-) i ładne serduszko:-)

miciur-ka- wiem że w pl byłaś, ale myślałam że zaraz po świętach wróciłaś, że nie ma problemów to za dużo powiedziane ale są mniejsze:tak: jaki dzidek duży? u mnie 16 mm:-) i ładne serduszko:-)

nie nie dopiero w styczniu wrocilismy 5, uu duza u Ciebie ta twoja dzidzia a kiedy bylas na usg :)??? ja bylam w grudniu i posluchalismy juz serduszka tez i wielkolud mial wtedy 7mm heheheh :)

reklama
Pandora dzięki. Widocznie cos ten mój Durny i pad świruje i mi suwaczek z błędem pokazuje. Musze na zwykłym kompie sprawdzić jak to wyglada.

IzaV to rzeczywiście jak sklep ma zbankrutowac, to bierz pensje i sie zwalniaj. A co jeszcze planujemy szyc? A stronkę moze lepiej zrób "normalna", bo na fleshowa nie zawsze sie da wejść i to moze odstraszać.

Do góry