reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witam!Pomimo tego,że się nie za bardzo udzielam to jestem prawie na bieżąco.Mam teraz chwilę czasu bo synek jest wyjątkowo spokojny i grzecznie siedzi mi na kolanach:-)Co do mdłości to męczą mnie każdego dnia i cały dzień,przy bliźniakach to podobno norma,że objawy są podwójne:-)mam tylko nadzieję,że to szybko minie.USG genetycznego chyba nie będę robiła,robiłam w pierwszej ciąży i było ok,tylko stres przed i w trakcie badania.co ma być to będzie:-)Miciur-ka gdzie dokładnie mieszkasz?W jakim szpitalu będziesz rodziła?ja w Rotundzie yak jak za pierwszym razem.Może kiedyś się spotkamy:-)

reklama
witajcie :)
co tu taka cisza? wszyscy na sanki poszli? :-)
my już mamy sanki zaliczone, synek śpi, a ja odpoczywam. Tata usypał w ogrodzie synkowi górkę więc zjazd na tyłku zaliczony. Szkoda tylko że bałwana nie da się zrobić, bo śnieg taki sypki.
ale w sumie to pięknie jest na dworze (pod warunkiem, że nigdzie nie trzeba jechać samochodem) tylko mogłoby słoneczko zaświecić troszkę.

Ja znowu żywię się owocami i chlebem z masłem, bo po wszystkim innym jest kierunek kibelek ;/

KTR w Wawie biało i słonecznie. Więc nic dodać nic ująć, niebo bezchmurne, spacer dziś zaliczyliśmy obowiązkowo! :) A co do jedzenia, to grunt, że w ogóle możesz coś zjeść, bo przy mdłościach to czasem odrzuca od wszystkiego.

Dziewczyny, jak można z pięknego parku w centrum miasta wyciąć 300 drzew bez powodu? Dzisiaj chodziliśmy po parku i ludzie normalnie znicze stawiali :D Paranoja :( Jak przyjdzie wiosna, lato i jesień to będzie masakrycznie łyso :(

margo - to podziel się chociaż troszkę tym słoneczkiem :) a co do jedzenia, to wiem, że muszę coś jeść i pić więc nie ma wyjścia... czasem sa to 2-3 gryzy chleba, ale ważne żeby coś wogóle w zoładku było :) nie ma zmułuj, bo synek czeka na zabawę więc siłę trzeba mieć tak czy siak ;p

Cześć Dziewczyny

A ja nadal w łóżeczku, leczę przeziębienie i nie mogę wyleczyć, przygnębia mnie to, że nie mogę za bardzo wychodzić żeby się jeszcze bardziej nie przeziębić. Dobrze, że chociaż z Wami mogę popisać :-)
Margo25, gdzie byłaś w parku, że tak drzewa wycięte ???? I jak Twój brzuszek, boli jeszcze??? Mój lekarz uważa, że lepiej nie dopuszczać do ból to powoduje skurcze. Jak boli najlepiej weź sobie NOSPĘ.

Witajcie ;-)

Jestem tu nowa, termin mam na 2 sierpnia, aktualnie mam skończony 11 tydzien i 2 dni. Ciąża nieplanowana, ale dzieciaczek kochany juz od wielu tygodni ponad wszystko:-)

Madziula 27 - ja również jestem przeziębiona, od 3 dni próbuję się jakoś leczyć malinkami i osscillococinum.. Skutki jak narazie marne, więc pewnie jeszcze sobie poleżę w łóżku kilka dni ;<
Tak więc zdrówka życzę i pozdrawiam wszystkie forumowiczki ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)

Faktycznie cisza tu jak nigdy. Sanki zaliczone. W Warszawie pogoda faktycznie była taka, że aż szkoda w domu siedzieć (mimo, że ja nie cierpię zimy :-)). Ja dopiero wychodzę z choroby i tez może lepiej by było posiedzieć w ciepłym mieszkaniu, ale jak widziałam jak Jaś patrzy co chwila przez okno i zachwyca się śniegiem to nie mogłam go skrzywdzić zostając w domu :-D

Ktr - ale Cię trzymają te mdłości...współczuję i życzę, żeby w końcu minęły

U mnie dziś z mdłościami spokój, więc to wykorzystuję i jem! Muszę w końcu nadrobić te 1,5 kilo :-D

Quincy - witamy wśród nas ;-)

reklama
domi87, co bierzesz na przeziębienie??? Ja już nie wiem co mam brać, żeby mi przeszło, mąż nie chce mnie zabrać na spacer a ja mam już dość siedzenia w łóżku!!! Chętnie poszłabym na Wielką Orkiestrę a tu zostaje mi siedzenie przed tv :-( Kochana a Ty nadrabiaj i jedz jak najwięcej ;-)
Quincy, Cześć !!!! Byłaś u lekarza z tym przeziębieniem ??? Mi lekarz nie pozwolił brać osscillococinum, a też chciałam sobie go kupić. Ja już choruję od 25 grudnia i wyleczyć się nie mogę :-( Było dobrze poszłam do lekarza pochodziłam troszkę po mieście i wróciło.

Do góry