reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej laski :-) Nas zasypalo śniegiem więc wybyłam z synkiem na sanki i tak się męczyłam tym ciągnieciem ze szok. Aż mnie brzuch rozbolał ..
Samopoczucie OK mdłości nie mam całą ciążę i super. Spać mi się wciąż chce a tego niestety jak na lekarstwo :-(

reklama
Hello Dziewczęta!
Wypadłam z wątku mimo że zaglądałam tu rano ;) Męczą mnie znów bóle brzucha tyle, że tym razem już zaczynam się niepokoić, bo to trwa i trwa. Z drugiej strony trochę dziś wstałam i pokręciłam się po domu więc chyba sama jestem sobie winna. Właśnie wcięłam 3 czekoladki Merci :)

dziewczyny , byłam wczoraj na wizycie dziecko ma 3,3 cm a lekarz zmierzył przezierność i nieźle mnie wystraszył bo wynosi ona 1,4 -ja wiem ,że to norma, ale przezierność rośnie wraz z dzieckiem, za 2 tyg mam usg genetyczne i już się boje ile będzie ta przezierność wynosić. Znowu dzisiaj na intrenecie czytałam ,że jest dużo przypadków gdzie przezierność w 10 tyg była wysoka a później w odpowiednim terminie się zmniejszyła. Co myślicie? spać nie mogę, jesc nie mogę z tego stresu
smutas.gif

kiciabp
no to mamy praktycznie ten sam termin bo ja mam 23/24 :p

aleksandral
umowa się przedłuża do dnia porodu, a macierzyński już nie przysługuje? bo wychowawczy to na pewno nie ale macierzyński to już sama nie wiem.

reklama
Madzik spokojnie. Nie martw się na zapas. Poniżej 3mm jest w normie. Nawet 3-3,5 mm jest jeszcze ok. To rośnie z dzieckiem ale bardzo powoli o wiele wolniej niż dziecko. Także nie panikuj. Za 2 tyg napewno wzrośnie nieznacznie tylko i będzie dobrze :-)
Swoją drogą, Twój gin niepotrzebnie robił Ci tak wcześnie to badanie skoro normę sprawdza się w 12tyg i aby niepotrzebne Cie zaniepokoił ..

Margo ależ proszę. Od tego tu jesteśmy by sobie pomagać :-)

Ostatnia edycja:
Do góry